Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ

Η κυβέρνηση της ΝΔ με τον Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι της ηγεσίας είχε βγάλει ήδη τίτλους τέλους. Οι δανειστές τοκογλύφοι δεν άντεχαν τον Σαμαρά να τους κοροιδεύει ότι θα έπαιρνε μεταρυθμίσεις ενώ αυτός ουσιαστικά καθυστερούσε την 5η αξιολόγηση η οποία θα ολοκλήρωνε το λεγόμενο 2 μνημόνιο.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Σεπτεμβρίου 2015


Η Μέρκελ και το συνάφι της ήθελαν να δώσουν πόδι στον Σαμαρά ο οποίος δεν υλοποιούσε τις απαραίτητες μεταρυθμίσεις που χρειαζόταν. Η βόμβα που κρατούσε στα χέρια του η οποία είχε όνομα και λεγόταν 3 μνημόνιο ήταν έτοιμη να εκραγεί, το θέμα ήταν σε ποιανού χέρια θα έσκαγε. 

Η ΝΔ, ενω είχε υπογράψει όλα τα μέτρα του μνημονίου, δεν τα έπαιρνε για να μην διαλυθεί ως κόμμα αφού οι πρώην ψηφοφόροι τους έχουν απορροφηθεί από την Χρυσή Αυγή.

Το 3 μνημόνιο ήταν πλέον σίγουρο ότι θα έρθει. Τα 18 σημεία που είχε εξαγγείλει στο Ζάππειο για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ήταν όλα μια απάτη, αφού γνώριζε εξ αρχής ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει τίποτα από αυτά που υποσχέθηκε.

<<Δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο, πέφτει η ανεργία, έρχονται οι επενδύσεις. Σκίζω τα μνημόνια μέρα με τη μέρα, λεπτό το λεπτό, σελίδα τη σελίδα>> έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς. Ηρθε λοιπόν ο Σύριζα και του κατέστρεψε όλα τα σχέδια, ώστε να <<σκίσει>> τα μνημόνια ο σαλτιμπάγκος Αλέξης Τσίπρας.

Ολο το πρότζεκτ με την κάρτα του πολίτη συμπεριλαμβάνεται στο μνημόνιο το οποίο ψηφίστηκε αρχικά από τον Παπανδρέου και τους Καρατζαφερικούς, την ΝΔ, Πασόκ, Δημάρ κτλ, κι έρχονται σήμερα να το αποδεχτούν και οι υπόλοιποι - αφού δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει ψηφίσει την κάρτα του πολίτη.

Ουσιαστικά, το μνημόνιο είναι ενα, όπου σε αυτό προστίθενται νέα μέτρα.

Οπότε, και με ΝΔ στην κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές αυτά που έχουν υπογραφεί δεν αλλάζουν. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να καθυστερήσουν να πραγματοποιηθούν κάποιες μεταρυθμίσεις όσον αφορά κάποια θέματα τα οποία προωθεί ο Αντίχριστος, και λόγω υποτιθέμενης ιδεολογίας, αλλά ουσιαστικά κομματικών συμφερόντων της ΝΔ τα οποία μέτρα δέχτηκε με ευχαρίστηση ο Σύριζα.

Η Ν.Δ σήμερα αναστένεται ξανά, όχι φυσικά από τις θέσεις του κόμματος τους και το πρόγραμμά τους, αλλά από τις απάτες του Σύριζα ο οποίος κορόιδεψε εναν ολόκληρο λαό με τα ψέμματά του.

Πάνω σε αυτά τα ψέμματα πατάει σήμερα η Ν.Δ τάζοντας αυταπάτες, και πολλοί από τους ψηφοφόρους τους δυστυχώς τα πιστεύουν και ελπίζουν για καλύτερες μέρες.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger