Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Πασόκ και Δημάρ, η Δημάρ και Πασόκ. Οπως το πείς η το γράψεις ακούγεται γελοίο, πόσο να το να τους βλέπουμε να συνυπάρχουν ως συνεργάτες στο σάπιο Ελληνικό σύστημα.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Σεπτεμβρίου 2015


Η Δημάρ, η οποία ήταν πάντοτε κομμάτι του Πασόκ, ύστερα από την συγκυβέρνηση ΝΔ, Πασόκ που συμμετείχαν και που αποχώρησαν για ενα γελοίο λόγο ο οποίος ονομάζεται ΕΡΤ.

Το μάυρο που έριξε η ΕΡΤ ήταν η αφορμή να προσπαθήσουν να σώσουν το τομάρι τους απο την κατρακύλα των χαμηλών ποσοστών τους. Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν μνημονιακός όρος ο οποίος έπρεπε να υλοποιηθεί άμεσα, όπως και έγινε. Τζάμπα μάγκας λοιπόν ο κύριος Κουβέλης αφού ούτε τα ποσοστά του αύξησε αλλά και αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την αποτυχία του κόμματος να εκλέξει ευρωβουλευτή, αλλά και την κατρακύλα των ποσοστών της ΔΗΜΑΡ στις Ευρωεκλογές, όπου συγκέντρωσε μόλις 1,2%.

Η Δημάρ εξαφανίστηκε από τον χάρτη όπως και το ένδοξο επί ημερών Πασόκ του Ανδρέα Παπανδρέου, το οποίο έμελλε να γράψει το τέλος του αφού ο υιός του ΓΑΠ εστάλει να καταστρέψει οικονομικά την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Τι να πρωτοθυμηθούμε για τους ανθέλληνες του Πασόκ; Πόσο κακό έχουν κάνει σε αυτό τον τόπο οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, του Σιμήτη και του Γάπ; 

Διαβάστε μερικές μεταρυθμίσεις που έπρεπε να κάνει η Ελλάδα -  τότε που υποτίθεται νομίζαμε ότι δεν υπήρχε μνημόνιο. Σαφώς και υπήρχε μνημόνιο, και μάλιστα με μεταρυθμίσεις που έπρεπε να κάνουμε σε αντάλλαγμα των δανείων που παίρναμε, με την διαφορά ότι σήμερα πληρώνουμε το τίμημα.

Ο Σηφουνάκης, Υπουργός Αιγαίου το 2000, στο δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA και στον δημοσιογράφο Αθανασιάδη, με αφορμή το θέμα των ταυτοτήτων, είχε ζητήσει την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, διότι μια πολυποτισμική κοινωνία όπως η Ελληνική,δεν μπορεί να έχει στο κρατικό της σήμα θρησκευτικό σύμβολο που δεν εκφράζει όλους τους Έλληνες πολίτες.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεχτεί πιέσεις από το εβραϊκό λόμπι προκειμένου ν’ αφαιρέσει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες. Τελικά κατάφερε να το αφαιρέσει ο βρωμερός Σιμίτης.

Στις 8 Μαΐου 2000 σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχαήλ Σταθόπουλος ανακοίνωσε ότι η υποχρεωτική αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες ήταν αντίθετη με το νόμο 2472/1997 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. 

Είχε προηγηθεί η Ευρωπαϊκή οδηγία Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ( 95/46/EC ) η οποία στην Ελλάδα πέρασε ως νομοθεσία με τον συγκεκριμένο νόμο (2472/1997), όπου ορίζεται σαφώς στο άρθρο 2 ότι το θρήσκευμα είναι προσωπικό δεδομένο. 

Η Εκκλησία της Ελλάδος αντιτάχθηκε αμέσως στην αφαίρεση του θρησκεύματος από τις αστυνομικές ταυτότητες. Σε σχετικό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Ιουνίου, ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είπε την περίφημη φράση «την Εκκλησία, όποιο χέρι θέλησε να την αγγίξει, αυτό ξεράθηκε». 

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε στις 17 Ιουλίου ότι το θρήσκευμα θα αφαιρεθεί από τις νέες ταυτότητες. Στις 24 Σεπτεμβρίου 2000 η Εκκλησία ξεκίνησε συλλογή υπογραφών στις ενορίες της με αίτημα την διενέργεια δημοψηφίσματος. 

Η συλλογή υπογραφών ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2001, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 3 εκατομμύρια υπογραφές. Στις 29 Αυγούστου 2001 ο Αρχιεπίσκοπος παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο τις υπογραφές, αυτός όμως τις αρνήθηκε δηλώνοντας πως όλοι έχουν υποχρέωση να συμμορφώνονται με τους νόμους του Κράτους. Ετσι για να καταλάβετε ότι οι υπογραφές μας δεν παίζουν κανένα ρόλο στα σχέδια των λαμόγιων.

Η μεγάλη προδοσία και η γκρίζα ζώνη στα Ημια. 
To σκάνδαλο του χρηματιστηρίου το 1999.
Η είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ.
Η παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους.

Και πολλές άλλες αναρίθμιτες προδοσίες κατά της Ελλάδας. 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger