Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΩΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Μετά από την αριστερή ανθελληνική πολιτική για απελευθέρωση των λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης, δίνεται στους λαθρομετανάστες χαρτί για 6 μήνες άδεια παραμονής στην χώρα μας - μέχρι να αποφασίζουν το πότε και αν θέλουν να μεταβούν σε όποια χώρα της Ευρώπης επιθυμούν.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Νοεμβρίου 2015



Η Αθέατη γνώση σας αναλύει την απάτη Τσίπρα για παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας. 

Ο Τσίπρας επισκέφτηκε την Τουρκία για να δώσει και τυπικά το ελεύθερο για νόμιμη εισβολή της Τουρκικής ακτοφυλακής στα Ελληνικά χωρικά μας ύδατα για κοινές περιπολίες, δήθεν με την μορφή συνεργασίας και με πρόσχημα το μεταναστευτικό.

Οι Τούρκοι διακίνητές ως γνωστόν έχουν αφεθεί από την Τουρκική κυβέρνηση για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. 

Στο άκουσμα ότι οχι μόνο κανένας λαθρομετανάστης δεν θα συλλαμβάνεται αλλά θα του δίνεται και από πάνω εξάμηνη άδεια παραμονής, οι διακινητές κάνουν πλέον πάρτυ αφού τα κέρδη τους για το έτος 2015 αυξήθηκαν κατακόρυφα, πράγμα που αποδεικνύεται και από την ανεξέλεγκτη εισρροή λαθρομεταναστών.

Η δήλωση Τσίπρα για γκρέμισμα του φράχτη στον Εβρο ώστε να μην εμποδίζουμε πλέον τους δυστυχισμένους Σύριους πρόσφυγες να εισέρχονται στην χώρα μας, είναι μια μεγάλη απάτη.

Πρώτον διότι οι Σύριοι μετανάστες οι οποίοι πραγματικά θέλουν να γλυτώσουν από τον πόλεμο σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat για τους μήνες Απριλίου - Ιουνίου 2015 αγγιζούν μόλις το 21%, ενώ το υπόλοιπο 79% είναι από άλλα κράτη.

Καταρρίπτεται λοιπόν και η απάτη των προσφύγων από την Συρία. Ο πόλεμος στην Συρία δεν είναι σημερινό φαινόμενο και οι λαθρομετανάστες εισέρχονταν και παλαιότερα στην Ευρώπη, όμως αυτή η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι εντελώς ανεξέλεγκτη. 

Ως πέρυσι ακόμα το 2014, οι μεταναστευτικές ροές ήταν σε ελεγχόμενους ρυθμούς. Η διαφορά βέβαια από το χθές μέχρι το σήμερα είναι ότι τότε δεν υπήρχε η κυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ. 

Ο Τσίπρας, πρίν από περίπου 1 μήνα είχε δηλώσει ότι: "Κοινές περιπολίες με τουρκικά πλοία στα ελληνικά χωρικά ύδατα δε μπορούν να υπάρξουν. Και πριν αλεκτωρ λαλησει τρις, ο Τσίπρας πηγαίνει στην Τουρκία για να μας πεί ο Νταβούτογλου ότι "το Αιγαίο πρέπει να γίνει θάλασσα συνεργασίας"

«Έχουμε έναν κοινό ορίζοντα τεσσάρων ετών, αλλά πρέπει να κάνουμε γρήγορα» τόνισε ο πρωθυπουργός. Αλήθεια, γιατί βιάζεται τόσο πολύ; Τίνος σχέδια εκτελεί αυτός ο εντεταλμένος προδότης που όρισαν για να κυβερνάει την πατρίδα μας;

Να θυμηθούμε και την δήλωση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκου Φίλη για την Γενοκτονία των Ποντίων. Οπως γνωρίζουμε, η Τουρκία δεν αναγνωρίζει ότι υπήρξε γενοκτονία και αποδίδει τους θανάτους σε απώλειες πολέμου, σε λοιμό και σε ασθένειες. Οι δηλώσεις όμως αυτές από τον μισέλληνα Νίκο Φίλη έγιναν εσκεμμένα και βάση σχεδίου και« εντελώς τυχαία» λίγες ημέρες πρίν το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία και σχετίζονται άμεσα. 

Η τουρκική άσκηση Ερευνας και Διάσωσης στο Καστελόριζο αμφισβητεί επισήμως τη Ζώνη ευθύνης του SAR αλλά και το FIR Αθηνών, την ώρα που ο Τσίπρας επισκεπτόταν την Αγκυρα. Από την 1η Νοεμβρίου που αναγγέλθηκε η άσκηση, ήδη είχε κλείσει η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία.

Θα θυμάστε και την δήλωση Τσίπρα ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. «Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε»; η οποία έρχεται μόλις πέντε μέρες μετά την εκ νέου έγερση ζητήματος θαλάσσιων συνόρων από την Τουρκία.

atheatignosi 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger