Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

31 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ: Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ Η ΜΠΑΦΟΜΕΤ

Η Αθέατη γνώση, με αφορμή την εορτή των τραβεστί η αλλιώς "Παγκόσμια Ημέρα Ορατότητας των Διεμφυλικών ατόμων (τράνς) " σας παρουσιάζει στοιχεία σχετικά με ετήσια αυτή εορτή την οποία οργάνωσαν τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας όπως και τόσες άλλες ημέρες του χρόνου τις οποίες οι γκοίμ εορτάζουν.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Μαρτίου 2016


Αποφασίστηκε να οριστεί στις 31 Μαρτίου κάθε έτους, βρίσκεται στην λίστα των ημερών ευαισθητοποίησης των ΛΟΑΤ  (Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Transgender) και είναι αφιερωμένη στην προώθηση της ανωμαλίας με το πρόσχημα δήθεν την ευαισθητοποίηση των διακρίσεων που αντιμετωπίζουν τα άτομα αυτά σε όλο τον κόσμο.

Τα παγκόσμια λαμόγια, εκμεταλλευόμενοι την όποια ανωμαλία κουβαλάει κάθε αρρωστημένος νούς, προσπαθούν να προωθήσουν τα βρώμικα σχέδια τους.

Μια τρανσέξουαλ ακτιβίστρια η Ρακέλ Κράνταλ το 2009 ως αντίδραση αποφάσισε να κατοχυρώσει επίσημα μια τέτοια ημέρα, επειδή δεν υπήρχε παγκόσμια ημέρα να εορτάζουν αυτά τα άτομα -  επικαλούμενη την απογοήτευση ότι η μόνη γνωστή εορτή των τρανσέξουαλ ήταν η "Ημέρα Μνήμης Διεμφυλικών" που θρηνούν την απώλεια των διαφυλικών ατόμων για εγκλήματα μίσους.

Μέχρι τότε, δεν αναγνώριζαν ούτε και γιόρταζαν τα ζωντανά μέλη της τρανσέξουαλ κοινότητας. Το 2014, η εορτή παρατηρήθηκε να εορτάζεται από ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο - συμπεριλαμβανομένης της Ιρλανδίας και της Σκωτίας.

Ως γνωστόν, όλοι αυτοί οι άρρωστοι άνθρωποι ψηφίζουν αριστερά κόμματα (τύπου Σύριζα) και είναι άθεοι η υποστηρικτές του Σατανά στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.

Και αυτό, επειδή γνωρίζουν ότι ο Χριστός, σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο στην επιστολή του πρός τους Κορινθίους αναφέρει ρητά ότι: οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν. Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι. 

Εχουν βρεί καταφύγιο στην αγκαλιά του Σαμαέλ, ο οποίος σαφώς και τους δέχεται αφού εξασφαλίζει γι΄αυτούς μια θέση στην κόλαση. 

Ομοφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ συνδέονται με τον Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ, καθώς όλη αυτή η ατζέντα είναι μια συλλογική προσπάθεια από την Λευκή Αδελφότητα για να καταστρέψουν την πατροπαράδοτη και φυσιολογική οικογένεια.


Ο Μπαφομέτ, ο οποίος, λανθασμένα έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο με τον Σατανά στη λαϊκή συνείδηση τον περισσοτέρων, δεν είναι άλλος από τον Νεφελίμ Βάαλ ο οποίος απεικονίζεται απο το 1856, με το κεφάλι κατσίκας όπου ενσωματώνει και τα δύο φύλα, δεδομένου ότι έχει το στήθος γυναίκας και απεικονίζεται ότι κατέχει και τα δύο όργανα, αρσενικά και θηλυκά.

Το όνομα Μπαφομέτ έχει συνδεθεί με μια εικόνα η οποία περιέχει δυαδικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το «συνολικό άθροισμα του σύμπαντος» (π.χ. αρσενικό και θηλυκό, το καλό και το κακό, κλπ). 

Η εκκλησία του σατανά δέχεται επίσημα πλήρως όλες τις μορφές της ανθρώπινης σεξουαλικής έκφρασης και είναι πάντα αποδεκτή σε γκέι, λεσβίες και αμφιφυλόφιλους.

Η εκκλησία της νέας εποχής (σύμφωνα με τα στοιχεία του Δημοσθένη Λιακόπουλου) η οποία θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς, θα έχει το σύνθημα: Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, το οποίο θα αντικαταστήσει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με".

Ο τραγόμορφος Βάαλ, είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ και ο λεγόμενος ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης. 

atheatignosi




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger