Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΥΠ. ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΟΜΟΦΥΛΟΠ@ΥΣΤΑ ΒΕΛΓΟ ΓΙΑΝ ΦΑΜΠΡ {ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ}

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων με τα τσιράκια τους στην Ελλάδα, την εντολοδόχα αριστερή συγκυβέρνηση των Σύριζα - Ανελ, αποφάσισαν να απαξιώσουν τον πολιτισμό μας και να μας διδάξουν τον νεοταξικό πολιτισμό της αθεΐας και του κιναιδισμού. 


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
31 Μαρτίου 2016



Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει τα νεοταξικά εκτρώματα του Υπουργείου Πολιτισμού με πρωτομάστορα τον Υπουργό Αριστείδη Μπαλτά, οι οποίοι αποφάσισαν να υποβαθμίσουν κάθετι που θυμίζει τον ελληνικό πολιτισμό και να τον αντικαταστήσουν από εμετικά και διεστραμμένα ιδεώδη στα πλαίσια ενός προμελετημένου σχεδίου που έχει αναλάβει να εκτελέσει η κυβέρνηση Σύριζα.



Ο Γιώργος Λούκος ήταν ο μέχρι πρότινος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Πλέον, ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής Jan Fabre θα δίνει το στίγμα του για την επόμενη τετραετία.



Το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού απηύθυνε πρόσκληση στον Βέλγο καλλιτέχνη να αναλάβει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (πρώην Ελληνικό Φεστιβάλ, Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου) για τα έτη 2016­ 2019.



Ο Jan Fabre θα είναι υπεύθυνος για τις καλλιτεχνικές επιλογές, και επομένως για την επιλογή των καλλιτεχνών και την ανάπτυξη των θεματικών και των καλλιτεχνικών κατευθύνσεων.



Σε προχθεσινές δηλώσεις του, ο <<καλλιτέχνης>> ανέφερε ότι: <<Σε μια εποχή όπου τα όρια που γνωρίζουμε αλλάζουν, αναδύονται ζητήματα ταυτότητας: τι σημαίνει να είσαι Βέλγος, να είσαι Ευρωπαίος, να είσαι κομμάτι αυτού του κόσμου;>>



Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που θα επιμελούμαι το Διεθνές Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ελπίζω να χτίσω γέφυρες και να αναπτύξω το διάλογο. Ελπίζω να καταστήσω το Φεστιβάλ αντιπροσωπευτικό της πολυπολιτισμικής κοινωνίας μέσα στην οποία βρίσκεται.



Το 2015 δημιούργησε το Mount Olympus. To glorify the cult of tragedy. Α 24 hour performance (Όλυμπος. Για να δοξαστεί η λατρεία της τραγωδίας. Μια 24ωρη απόδοση), βασισμένο στις Ελληνικές Τραγωδίες, με 27 ηθοποιούς/χορευτές
επί σκηνής. Έτυχε διεθνούς αποδοχής, χαρακτηρίστηκε ως αριστούργημα και ως μια νέα στροφή του σύγχρονου θεάτρου.

Δείτε αποσπάσματα από την παράσταση και κρίνεται μόνοι σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 



Ο Βέλγος καλλιτέχνης ο οποίος πετούσε στον αέρα τρομοκρατημένες γάτες που ούρλιαζαν και τις άφηνε να πέφτουν πάνω σε σκαλοπάτια, τον Νοέμβριο του 2012 στην Αμβέρσα του Βελγίου, κατακλύστηκε από 20.000 καταγγελίες.

Ο ίδιος έχει υποστεί σωματική επίθεση επτά φορές και έχει λάβει έναν κατακλυσμό καταγγελιών. 

Αυτό το βρωμερό κοπρόσκυλο διόρισε η συγκυβέρνηση Συριζα - Ανέλ. 

Δείτε βίντεο: Ο Γιαν Φαμπρέ πέταει γάτες στον αέρα για την <<τέχνη>>



atheatignosi




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger