Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ DIESEL ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΩΜΑΛΩΝ {ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ}

Με αφορμή την εορτή ενός ψευτοαγίου τον οποίο όρισε η Νέα τάξη να εορτάζεται στις 14 Φλεβάρη, αλλά και την προώθηση του κιναιδισμού και πάσης αφύσικης ανθρώπινης ανωμαλίας μπορεί να θεωρείται στις ημέρες μας λογικό με την φύση, η εταιρεία DIESEL αποφάσισε να τιμήσει τον ψευτοάγιο στη νέα της καμπάνια.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Φεβρουαρίου 2017


Τα παγκόσμια λαμόγια, εκμεταλλευόμενοι την όποια ανωμαλία κουβαλάει κάθε αρρωστημένος νούς, προσπαθούν να προωθήσουν τα βρώμικα σχέδια τους.

"Η αγάπη δεν έχει όρια. Ούτε και εμείς" " Κάντε έρωτα όχι τοίχους" "Η Diesel γκρεμίζει τα τείχη" αναφέρει στην νέα της καμπάνια η DIESEL παγκοσμίως, (επίσης και στην Ελλάδα) θέλοντας να μας παρουσιάσει πως πρέπει να αποδεχτούμε ως αγνό έρωτα την ψυχασθένεια της κάθε ανωμαλάρας που κυκλοφορεί αναμεσά μας αλλά και τα δικαιώματα αυτών - που αποφάσισε η Νέα τάξη να πραγματοποιήσει.

Στο βίντεο της καμπάνιας που θα δούμε στο τέλος του άρθρου, παρουσιάζει μεταξύ άλλων και τον γάμο ενος gay ζευγαριού.
Φωτό κάτω: Ο Νικολά Φορμιτσέτι - (αριστερά) Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Diesel, είναι ένας ανώμαλος ναρκομανής ο οποίος αναδείχθηκε από τα τσιράκια των illuminati για να προωθήσει τα μελλοντικά τους σχέδια.Ομοφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ, όπως έχουμε γράψει σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση, συνδέονται με τον Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ, καθώς όλη αυτή η ατζέντα είναι μια συλλογική προσπάθεια από την Λευκή Αδελφότητα για να καταστρέψουν την πατροπαράδοτη και φυσιολογική οικογένεια.Ο Μπαφομέτ, ο οποίος, λανθασμένα έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο με τον Σατανά στη λαϊκή συνείδηση τον περισσοτέρων, δεν είναι άλλος από τον Νεφελίμ Βάαλ ο οποίος απεικονίζεται απο το 1856, με το κεφάλι κατσίκας όπου ενσωματώνει και τα δύο φύλα, δεδομένου ότι έχει το στήθος γυναίκας και απεικονίζεται ότι κατέχει και τα δύο όργανα, αρσενικά και θηλυκά.

Στην παρακάτω φωτό βλέπουμε τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Diesel να φοράει στο κεφάλι του το κρανίο μιας κατσίκας η οποία συμβολίζει όπως προείπαμε τον Νεφελίμ Βάαλ.
Το όνομα Μπαφομέτ έχει συνδεθεί με μια εικόνα η οποία περιέχει δυαδικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το «συνολικό άθροισμα του σύμπαντος» (π.χ. αρσενικό και θηλυκό, το καλό και το κακό, κλπ). 

Η εκκλησία του σατανά δέχεται επίσημα πλήρως όλες τις μορφές της ανθρώπινης σεξουαλικής έκφρασης και είναι πάντα αποδεκτή σε γκέι, λεσβίες και αμφιφυλόφιλους.

Η εκκλησία της νέας εποχής (σύμφωνα με τα στοιχεία του Δημοσθένη Λιακόπουλου) η οποία θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς, θα έχει το σύνθημα: Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, το οποίο θα αντικαταστήσει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με".


Ο τραγόμορφος Βάαλ, είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ και ο λεγόμενος ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης. Το φουσκωτό άρμα βαμμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου της Diesel. Το άρμα,( όπως αναφέρουν) ήταν ένα μηχάνημα που συνήθιζε να χωρίζει τον κόσμο, τώρα τον ενώνει.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να σαμποτάρουμε τα προιόντα τους. Μην αγοράζετε τίποτα από αυτούς!

atheatignosi
Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger