Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Η VODAFONE ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ COLOUR YOUTH

Στην κοινότητα της "Colour Youth" που αφορά Τζιβιτζιλούδες, χαϊδοκώληδες, Μπινέδες, Τραβέλια και κάθε αναξιοπρεπή ανθρωπάριο, προχώρησε η Vodafone στην Ελλάδα, όπου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και διαδυκτίου στον χώρο της κοινότητας.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Φεβρουαρίου 2017Η ανωμαλία φαίνεται πως έχει την τιμητική της στην εποχή μας και η σιχαμένη προώθηση της εταιρείας προς αυτούς τους ανθρώπους είναι ακόμα ένα σατανικό σημάδι που βιώνουμε εν καιρό αποστασίας στην Ελλάδα.

Εχθές η εταιρεία DIESEL με την νέα της καμπάνια υπέρ της ανωμαλίας, που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση, και σήμερα παίρνει σειρά η Vodafone η οποία δωρίζει τις παροχές της στην ανώμαλη νεολαία του Colour Youth.

Εκοψαν μάλιστα εκεί στην Vodafone πριν λίγες ημέρες και μια πολύχρωμη βασιλόπιτα, η οποία συμβολίζει την ποικιλομορφία των ανθρώπων από την ομάδα DIVERS - LGBT & Friends Network της Vodafone.Η εταιρεία, προχώρησε σε μια έξυπνη προσπάθεια, αφενός να κερδίσει περισσότερους πελάτες συνδρομητές και αφετέρου να προωθήσει την προπαγάνδα της Νέας τάξης, στηρίζοντας τα υποτιθέμενα δικαιώματα που διεκδικούν οι ΛΟΑΤ στην Ελλάδα.Τόλμησε να μην πληρώσεις τον λογαριασμό σου στην εταιρεία τηλεφωνίας, και θα δείς αν δεν σου κόψουν τηλέφωνο και ίντερνετ σε λιγότερο από μια εβδομάδα. 

Οι ευαισθησίες τους φτάνουν μέχρι εκεί ! Δεν είδα καμία ανάλογη ευαισθησία από την εταιρεία, να προσφέρει σε οικογένειες οι οποίες τα βγάζουν δύσκολα εις πέρας και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, η σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα δωρεάν τηλεφωνικές παροχές.

atheatignosi 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger