Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ!



Τι πρέπει να γίνει με τους ηλικιωμένους Αμερικανούς, όταν αρρωσταίνουν πολύ σοβαρά; Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τις ζωές τους ή θα πρέπει να τους αφήσουμε να πεθάνουν; Δυστυχώς, υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της «πνευματικής ελίτ» ότι οι περισσότεροι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν θα έχουν αρκετά υψηλή "ποιότητα ζωής" για να δικαιολογήσουν τη δαπάνη και τις δαπανηρές διαδικασίες για να σωθεί μια ζωή.
Αυτή η φιλοσοφία τώρα προωθείται σε πολύ μεγάλο βαθμό απο τις ειδήσεις, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, και σε μεγάλες ταινίες του Χόλιγουντ. Η ελίτ προσπαθεί να μας πείσει ότι η εξόντωση των αρρώστων παππούδων μας είναι κάτι φρέσκο και μοντέρνο. Μας λένε ότι "τραβώντας το βύσμα" απο την γιαγιά και τον παππού είναι κάτι συμπονετικό (γιατί έτσι θα τελειώσουν τα βάσανά τους), ότι είναι καλό για το περιβάλλον και ότι είναι ακόμα καλό για την οικονομία.
Μας λένε ότι η άρνηση να σώσεις μια ζωή με θεραπείες για τους ηλικιωμένους θα μειώσει δραματικά το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης και θα κάνει το σύστημα να λειτουργεί καλύτερα για όλους μας. Μας λένε ότι δεν είναι «αποτελεσματική» για τις ασφαλιστικές εταιρείες υγείας να πληρώνουν $ 100.000 για μια επιχείρηση που μπορεί να παρατείνει τη ζωή ενός ηλικιωμένου ατόμου για 6 μήνες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά είναι μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας ότι η ελίτ προσπαθεί να προωθήσει την μείωση του πληθυσμού, που είναι καλό για την κοινωνία και καλό για τον πλανήτη.  Δυστυχώς, η προπαγάνδα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω κατά τους τελευταίους μήνες.
Το περιοδικό Time  έχει κυκλοφορήσει με μια πολύ συγκλονιστική ιστορία  με τίτλο «Πώς να πεθάνεις». Το άρθρο συνεχίζεται και για το πόσο θαυμάσιο και συμπονετικό είναι να αφαιρέσετε τη ζωή από τη θεραπεία ασθενών συγγενών.
Ένα πρόσφατο άρθρο του Mike Adams συνόψισε το μήνυμα αυτού του αηδιαστικού άρθρου  ....
Το περιοδικό προωθεί μια οικονομική ατζέντα  θανάτου που ενθαρρύνει τους αναγνώστες κυριολεκτικά "σταματήσουν να ταίζουν" τους ηλικιωμένους γονείς τους, προκαλώντας τους να αφυδατωθούνουν και να πεθάνουν. Αυτό εξηγείται ως νέο μέτρο εξοικονόμησης κόστους που μειώνει δραστικά τις επισκέψεις στο νοσοκομείο από την επιστροφή των ηλικιωμένων ... ναι, γιατί

φυσικά οι νεκροί δεν επιστρέφουν στο νοσοκομείο.....
Πολλοί από εσάς ίσως θυμάστε την ιστορία στο εξώφυλλο του περιοδικού Newsweek, έν
α δύο χρόνια πριν που είχε τίτλο « Η Υπόθεση για την δολοφονία της γιαγιάς ".
Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου αυτού , δαπανώντας λιγότερα χρήματα για τους ηλικιωμένους είναι το κλειδί για την επιτυχία της μεταρρύθμισης της υγειονομικής περίθαλψης ....
 Οι ασφαλιστικές εταιρείες  υγείας είναι γνωστό οτι αρνούνται την πληρωμή για τις θεραπείες που κρίνονται περιττές. Τα όρια ηλικίας για τις μεταμοσχεύσεις οργάνων είναι ένα άλλο παράδειγμα. Όλες οι πολιτικές που αφορούν την άρνηση για φροντίδα εξαιτίας της "ποιότητας ζωής" είναι εκτιμήσεις, στην πραγματικότητα, «ενός πάνελ θανάτου." Αλλά καμία κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να δώσει σε κάθε πολίτη κάθε δυνατή θεραπεία.
Σύμφωνα με το άρθρο του Bloomberg, που υποτίθεται ότι πρέπει να σκοτώσουμε τους ασθενείς παππούδες μας, διότι η "ποιότητα ζωής" αναμένεται να έχει ανακάμψει, και δεν θα είναι αρκετή για να δικαιολογήσει τις δαπάνες τόσο πολύ για να τους σώσει ....
Αυτό είναι το είδος σκέψης που αρχίζει να συμβαίνει σε μια κοινωνία που απαξιώνει δραματικά τη ζωή.
Αν η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία, τότε είναι εύκολο να αρχίσουμε να δικαιολογούμε τα πράγματα που κάποτε θα ήταν αδιανόητα.
Ο Δρ Πολ Μόρισεϊ, αναπληρωτής καθηγητής της Χειρουργικής στο Ιατρικό Alpert Μπράουν έγραψε στο περιοδικό American Journal  ότι το πρωτόκολλο που είναι γνωστό ως δωρεά οργάνων μετά το καρδιακό θάνατο έχει ως αποτέλεσμα της μη αναστρέψιμες βλάβες στο καρδιαγγειακό σύστημα - έχει αύξησει τον αριθμό των διαθέσιμων οργάνων προς μεταμόσχευση, αλλά έχει μια σειρά από περιορισμούς, όπως η ανάγκη να περιμένουν έως ότου η καρδιά σταματήσει Αντ 'αυτού, ο ίδιος τάσσεται υπέρ της αφαίρεσης των νεφρών σε ασθενείς με σοβαρές και  μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες των οποίων οι οικογένειες συναινούν για την αφαίρεση των νεφρών πριν το καρδιακό και αναπνευστικό τους σύστημα σταματήσει να λειτουργεί.
Θέλετε να σας πάρουν τα όργανα σας, πριν ακόμα πεθάνετε;
Σε κάποιες Χώρες, υπάρχουν κινητές ομάδες ευθανασίας που πηγαίνουν απο πόρτα σε πόρτα για να βοηθήσουν ηλικιωμένους ασθενείς να τελειώσουν τις ζωές τους στην άνεση του σπιτιού τους.
Αυτό θέλουμε τελικά;
Θέλουμε κυβερνητικούς πράκτορες που θα χτυπούν πόρτα πόρτα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να πεθάνουν;
Η ελίτ πιστεύει ότι ο κόσμος είναι μαζικά πυκνοκατοικημένος και πιστεύουν ότι όλοι μας καταστρέφουμε τον πλανήτη τους.
Έτσι αγαπούν την ευθανασία, την άμβλωση και σχεδόν οτιδήποτε άλλο που θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους άνθρωπους να καταλήγουν νεκροί.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger