Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 9/11 ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ..?







atheatignosi.gr
Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τις επιθέσεις της 9/11, και η Παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση των ΗΠΑ στην πραγματικότητα, δεν έχει ακόμη χτίσει ένα μνημείο για τα θύματα που σκοτώθηκαν. 
Τώρα, ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν παρουσιάζεται στην Αμερική με ένα όμορφο γλυπτό για να τιμήσει τους πεσόντες απο τους πύργους της Νέας Υόρκης. Το έργο τέχνης που ονομάζεται  "The Tear Drop Memorial" (Μνημείο πτώσης δακρύων) Αποτελείται από έναν ψηλό πύργο 100 πόδια, με μια τεράστια ανοιχτή ρωγμή κάτω από το κέντρο. Απο την ρωγμή κρέμεται ένα τεράστιο "δάκρυ" που είναι σχεδιασμένο να στάζει νερό.
Η βάση του μνημείου είναι περιτριγυρισμένη από ένα μαρμάρινο τείχος με τα ονόματα των 3000 θυμάτων χαραγμένα σε αλφαβητική σειρά.



Αρνούμενος να τοποθετήσει το μνημείο στο Μανχάταν, ή στο γραφικό Τζέρσεϊ Σίτι (όπου η Goldman Sachs έχει την έδρα της), οι αμερικανικές αρχές πετούν αντ' αυτού το δώρο του Putin σε ένα καταθλιπτικό και απαρατήρητο σημείο στο Μπαγιόν  
(στη γωνία από μια μάντρα!) 

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποσιωπούν για το μνημείο του Πούτιν.

Το μνημείο είναι ελάχιστα γνωστό, ακόμα και μεταξύ των κατοίκων της Μπαγιόν!
Ο Δήμαρχος της πόλης είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει το μνημείο, αλλά εκφράζει την αμηχανία του για την απόρριψη του απο το Τζέρσεϊ Σίτι.
"Αυτό είναι ένα όμορφο μνημείο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το θέλουν στο Jersey. Δεν έχουμε καν χρήματα για να κρατήσουμε το μηχανισμό με το δάκρυ σε λειτουργία κι έτσι μένει στεγνό.
* Το Τζέρσεϊ βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ποτάμι, όπου βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι.
Ο Πούτιν έκανε μια όμορφη χειρονομία προς την Αμερική. Αλλά οι παγκοσμιοποίητες, εν αναμονή της ενδεχόμενης σύγκρουσης με τις συμμαχικές δυνάμεις ανεξάρτητα από τη Ρωσία και την Κίνα, πρέπει να απεικονίσουν τον Πούτιν ως έναν κακοποιό. Αυτός είναι ο λόγος που το  μνημείο δώρο  για την 9/11 από τη Ρωσία παραμένει άγνωστο στους Αμερικανούς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger