Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ



Σιγή ιχθύος κράτησαν οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου για το Century 2009, το νέο γκράφικ νόβελ του Άλαν Μουρ που παρουσιάζει ένα ήρωα που έχει πάρα πολλές ομοιότητες με τον Χάρι Πότερ, ώστε να αποφύγουν μήνυση από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Η οποία και είναι δεδομένο ότι δεν θα εκτιμούσε ότι ο Χάρι απεικονίζεται ως ο Αντίχριστος.
Όπως είναι προφανές, πουθενά στο Century 2009 δεν αναφέρεται ο ήρωας με το όνομα Χάρι Πότερ. Αλλά ο χαρακτήρας που εμφανίζεται ως Αντίχριστος, σύμφωνα με δημοσίευμα από τα ΝΕΑ και το Huffington Post, έχει μια κρυφή ουλή, ένα μέντορα ονόματι Ρίντλ (όπως δηλαδή είναι το πραγματικό επίθετο του λόρδου βόλντεμορτ), δυο φίλους που θυμίζουν την Ρον και την Ερμιόνη και την ικανότητα να σκοτώνει τους αντιπάλους του με κάτι σαν φωτεινή ακτίνα.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο φημισμένος δημιουργός του Watchmen και του V for Vendetta προκαλεί, χρησιμοποιώντας τις δημιουργίες του για να σχολιάσει φαινόμενα του 20ου αιώνα όπως τον Ιούλιο Βερν, τους Rolling Stones και το The Wire.

Ο Χάρι Πότερ είναι ο Αντίχριστος


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger