Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΡΩΑΣ! ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ!




Ο Delroy Simmonds, ένας άνεργος πατέρας δύο παιδιών, έσωσε τη ζωή ενός 9 μηνών βρέφους,  και αναγκάστηκε να πηδήξει στις ράγες ενός επερχόμενου υπόγειου τρένου.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 12.45 μ.μ. την Τρίτη στο Van Siclen Λεωφ. σταθμό στο Μπρούκλιν.
Η μητέρα του αγοριού είχε σταθμεύσει το καρότσι στην πλατφόρμα, αλλά είχε ξεχάσει να βάλει το φρένο.
Ενας αέρας φύσηξε το καρότσι του παιδιού πρός τις γραμμές, και τότε χωρίς δισταγμό ο Simmonds, πήδηξε στίς ράγες  μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν έρθει το τρένο στον σταθμό, και σήκωσε το παιδί για να το σώσει.
 η μητέρα του αγοριού είχε «παγώσει» και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.
Ένας μάρτυρας,  δήλωσε ότι ο  Simmonds  είχε δει το τρένο να έρχεται, αλλά «δεν τον  ενοιάζε καθόλου» και πήδηξε μπροστά του για να το σώσει. 
Ο Simmonds, ήταν σώος και αβλαβείς από το περιστατικό, ωστόσο, το αγόρι υπέστει βαθειά πληγή στο στο μέτωπο του που είναι ορατή. Αλλά αναμένεται να ανάκαμψει.
Ο ήρωας ήταν ταπεινός, όταν τον ρωτούσαν στην συνέντευξη για την θαρραλέα πράξη του, αποσιωπούσε την ανδρεία του. "Όλοι με έχετε κάνει να νιώθω σαν κάποιο είδος υπερήρωα. Είμαι απλά ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Ο καθένας σε μια τέτοια περίπτωση θα έκανε ό, τι έκανα.
Με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα απο την δημοσιότητα, προσφέρθηκε στον άνεργο Simmonds μια θέση εργασίας στο αεροδρόμιο JFK.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger