Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ {ΒΙΝΤΕΟ}Το 2010, ο Δρ Christian Bamberg οδήγησε τους ερευνητές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Charité του Βερολίνου  σε ένα πρόγραμμα για να καταγραφεί μια γέννηση μέσω μαγνητικής τομογραφίας, και ενώ το 2010 κυκλοφόρησε μόνο σε ακίνητες εικόνες, η ομάδα το έχει μόλις κυκλοφορήσει και σε βίντεο.
το έργο ήταν μια προσπάθεια να κατανοηθεί καλύτερα η διαδικασία της γέννησης, και ειδικότερα η σχέση μεταξύ του εμβρύου και της πυέλου της μητέρας.
Η τεχνική αυτή χρησιμοποιήθηκε επίσης πρόσφατα στη γέννηση διδύμων, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν καλύτερα μια κοινή επιπλοκή στα δίδυμα στην οποία το ένα απο τα δύο λαμβάνει περισσότερη ποσότητα αίματος που επιτρέπει στο να αναπτυχθεί το ενα περισσότερο και να είναι ισχυρότερο από το άλλο.
Το βίντεο πρέπει να σταματήσει μόλις το εμβρυϊκό κεφάλι επεκταθεί ώστε να βεβαιωθούν ότι τα  τα αυτιά του νεογέννητου καλύφθηκαν από το μητρικό μαλακό ιστό, που τα προστατεύει από το θόρυβο της μαγνητικής τομογραφίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger