Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΝΩΠΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ( ΓΙΕΤΙ ) ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΧΙΟΝΙΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΜΕΡΟΒΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ



Νωπά ίχνη του ανθρώπου των Χιονιών βρέθηκαν στο νότο της περιφέρειας του Κέμεροβο. Προς αναζήτηση του Γιέτι στην Ορεινή Σορία, όπως ονομάζεται αυτή η τοποθεσία, κατευθύνεται ομάδα Ιταλών ειδικών ερευνητών. Θα συναντηθούν με ανθρώπους, που έχουν δει τα μυστηριώδη αυτά πλάσματα και θα επισκεφθούν τα σημεία, όπου κατά περιόδους εντοπίζονται ίχνη της διαβίωσής τους: το σπήλαιο Αζάσκαγια και το όρος Καρατάγκ.

Στην Ορεινή Σορία τεράστια ίχνη, έως και 45 εκατοστά μήκους, εντοπίζονται συνεχώς. Το Γιέτι ήδη έγινε τουριστικό εμπορικό σήμα της περιοχής. Από την περασμένη χρονιά διοργανώνεται εδώ μάλιστα και γιορτή, η Ημέρα του Ανθρώπου των Χιονιών, με την οποία ανοίγει η χιονοδρομική περίοδος, ενώ τα σουβενίρ με την απεικόνησή του πωλούνται παντού.
Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους επισκέφθηκε το σπήλαιο Aζάσκαγια διεθνής αποστολή. Επιστήμονες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Σουηδία, την Εσθονία και τη Ρωσία, η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκαν το Γιέτι, αλλά εντόπισαν ένα τεράστιο ίχνος, στο οποίο είχαν κολλήσει τρίχες. Είχαν αποσπαστεί από τον υγρό πηλό από την τριχωτή πτέρνα άγνωστου πλάσματος και επρόκειτο για κυματιστές τρίχες μήκους έως και 8 εκατοστά, γκρίζες σε όλο το μήκος τους και σκούρες στη ρίζα τους.
Στην Αγία Πετρούπολη το εύρημα ερευνήθηκε στο Ζωολογικό Ινστιτούτο της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Η ανάλυση επιβεβαίωσε ότι το Γιέτι της περιοχής του Κουζμπάς δεν είναι μύθος. Το τριχωμά του αποδείχθηκε ταυτόσημο με το τρίχωμα άλλων ανθρώπων του Χιονιού, που έχουν ανακαλυφθεί αρκετές δεκαετίες νωρίτερα στην Καλιφόρνια, στην περιφέρεια του Λένινγκραντ και στα Ουράλια, αφηγείται το μέλος της αποστολής, ο ακαδημαϊκός της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης και της Αγίας Πετρούπολης Βαλεντίν Σαπουνόφ:
Μοιάζουν με τις τρίχες του ανθρώπου των Χιονιών, που βρέθηκαν σε άλλα σημεία του πλανήτη. Είναι κατανοητό ότι και εκεί θα μπορούσαν να τα έχουν όλα μπερδέψει. Αλλά να τα μπερδέψουν και οι ερευνητές μετά να καταλήξουν στο ίδιο συμπέρασμα, είναι απλώς αδύνατο.
Τα Γιέτι στα διάφορα σημεία του πλανήτη αποδείχθηκαν εκπρόσωποι του ίδιου είδους. Να τεθεί τέλος στη διαμάχη σχετικά με τη σχέση του ανθρώπου και του ανθρώπου των Χιονιών είναι δυνατό μόνο με την ανάλυση του DNA των Γέτι. Οι επιστήμονες του Ζωολογικού Ινστιτούτου της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών προσπαθούν τώρα να απομονώσουν το DNA από τις τρίχες του Γιέτι του Κουζμπάς. Από τις τρίχες, που είχαν βρεθεί έξω από την Αγία Πετρούπολη και στα Ουράλια δεν είχε γίνει δυνατό να απομονώσουν το DNA. Ο επιστημονικός κόσμος δεν πίστεψε και τους Αμερικανούς, που κατόρθωσαν να απομονώσουν το DNA του Bigfoot της Καλιφόρνια. Διότι ανακοίνωσαν ότι το DNA του Γιέτι και του ανθρώπου δεν διαφέρει σε τίποτε.
Τώρα ο διάσημος γενετιστής καθηγητής του Κολλεγίου Ουόλφσον, που υπάγεται στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο Μπράιαν Σαξ προτίθεται, χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία, να εξάγει τα συμπεράσματά του βασισμένος αποκλειστικά στο πραγματικό υλικό. Στο δικτυακό τόπο του Μουσείου ο επιστήμονας πρότεινε σε όλους τους ενδιαφερόμενους να του παραδώσουν προς μελέτη αποδείξεις, εφόσον έχουν, της ύπαρξης των Γιέτι. Ο Μπράιαν Σαξ σχεδιάζει να ενημερώσει τη διεθνή κοινή γνώμη για τα αποτελέσματα της έρευνάς του το Δεκέμβριο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger