Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ




atheatignosi.blogspot.gr


Εκατοντάδες αναφορές έχουν εμφανιστεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο παρελθόν για τον κίνδυνο ενός νέου ιού της γρίπης των πτηνών που μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να ετοιμάσουν την ανθρωπότητα να δεχτεί μια νέα πανδημία  και μια εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού με ένα τοξικό πανδημικό τρύπημα.
Για άλλη μια φορά οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την απειλή μιας εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού με ένα πανδημικό εμβόλιο που αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία οτι θα προκαλέσει ζημιά.
Το 2011, ο κίνδυνος μιας νέας πανδημίας, και μια δήλωση έκτακτης ανάγκης αυξήθηκε όταν επιτράπηκε απο τις μεγαλοφαρμακευτικές εταιρείες να έχουν το δικαίωμα ελέγχου του ιού και την προειδοποίηση πανδημίας. 
Σε μια προφανή σύγκρουση συμφερόντων, οι μεγαλοφαρμακευτικές είναι τώρα σε τέλεια θέση για μια νέα διαφημιστική εκστρατεία του ιού και επίσης έκκληση για ταχείς εμβολιασμούς, όπου οι βιομηχανίες φαρμάκων αναμένεται να επωφεληθούν τα μέγιστα.


Μια αστυνομική έρευνα είχε σταματήσει τον Σεπτέμβριο του 2009 λίγο πριν από μια μαζική εκστρατεία εμβολιασμού, με ένα εμβόλιο που επιβεβαιώθηκε τώρα από τις κυβερνήσεις της Ιρλανδίας, της Σουηδίας, της Φινλανδίας και της Νορβηγίας οτι έχει προκαλέσει ναρκοληψία.

Ο τρόπος που οι μεγαλοφαρμακευτικές χρησιμοποίησαν την οικονομική τους επιρροή για να κηρύξουν πανδημία σε επίπεδο έκτακτης ανάγκης το 2009 είναι καλά τεκμηριωμένες. 

Παρά το σκάνδαλο, ο κόσμος αντιμετωπίζει τα ίδια εθνικά σχέδια πανδημίας. Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αναγκαστικό εμβολιασμό με το ίδια τοξικά τρυπήματα και σε καραντίνα. 






atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger