Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

ΑΓΓΛΙΑ: ΜΩΡΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΡΑΒΙΝΟΥΈνα αγοράκι αιμορραγούσε μέχρι θανάτου μετά την περιτομή απο ραβίνο που συμβούλεψε τη μητέρα του για να σταματήσει η αιμορραγία από την πληγή με βαζελίνη.  

Περιτομή θανάτου στον Angelo Ofori-Mintah άρχισε να αιμορραγεί λίγες ώρες μετά, απο τον Ραβίνο Κοέν Μορδεχάι που έκανε την περιτομή στο ενός μηνών μωρό από το Queens Park του Λονδίνου.

Η Μητέρα η οποία κατάγεται από την Γκάνα, αφαίρεσε τον επίδεσμο στο σπίτι, και ζήτησε από ένα φίλο να επικοινωνήσει με τον ραβίνο όπου την συμβούλεψε να βάλει βαζελίνη στην πληγή.

Ο δικαστής Shirley Ράντκλιφ περιγράφει το περιστατικό αυτό ως "τραγική επκοινωνιακή ανάλυση"και παρόλο που η αιμορραγία σταμάτησε τελικά, το μωρό έγινε κρύο και ωχρό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου.

Υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Φεβρουαρίου 2012 και οι έλεγχοι έδειξαν ότι είχε χάσει περίπου τα τρία τέταρτα του συνολικού όγκου αίματος του και πέθανε ως αποτέλεσμα της οξείας αιμορραγίας λόγω της περιτομής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger