Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ!



Αμερικανοί επιστήμονες από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Βέιλ-Κορνέλ κατά τη διάρκεια των ερευνών τους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι δυνατό να απαλλαγεί κανείς από τη συνήθεια του καπνίσματος με τη βοήθειας μίας και μοναδικής ένεσης.

Οι επιστήμονες δημιούργησαν ένα εμβόλιο, χάρη στο οποίο οι καπνιστές θα πάψουν να αισθάνονται ικανοποίηση από το κάπνισμα. Για την παρασκευή του εμβολίου χρειάστηκαν αρκετά χρόνια. Οι επιστήμονες διευκρίνισαν ότι στον οργανισμό υπάρχουν αντισώματα, τα οποία επιτρέπουν στη νικοτίνη να διεισδύσει στον εγκέφαλο. Η νικοτίνη φθάνει στο αίμα μετά από 6-10 δευτερόλεπτα και από την κυκλοφορία στον εγκέφαλο, προκαλώντας ικανοποίηση στον καπνιστή, ενώ το εμβόλιο μπλοκάρει αυτή τη διαδικασία.
Το εμβόλιο προς το παρόν δοκιμάστηκε μόνο σε ποντίκια. Δοκιμές σε ανθρώπους ακόμη δεν έχουν γίνει, όμως οι επιστήμονες σχεδιάζουν να τις αρχίσουν σε δύο χρόνια. Εάν το πείραμα είναι επιτυχές, τότε εκατομμύρια καπνιστές θα κατορθώσουν μεμιάς να απαλλαγούν από τη βλαβερή συνήθειά τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger