Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "GOLDEN DAWN" «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» ΣΤΟΥΣ 426.000 ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής " (HOGD), μια μαύρη μαγική, λευκό οργάνωση ρατσιστής, ισχυρούς δεσμούς με τον νεοναζισμό και άσπρος ρατσιστής πολιτικά κόμματα και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον έλεγχο της πληθώρας των παραγγελιών και των απόκρυφων απόκρυφα κοινωνίες που χρησιμοποιούν τα εμπορικά σήματα, μηνύσεις, και άλλων μορφών καταναγκασμού.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Λιγκ δυσφήμιση, το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής έχει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό ρατσιστικό πολιτικό κόμμα, Χρυσή Αυγή (Ελληνικά για Χρυσή Αυγή). Μαρία Babwasingh, ένας Έλληνας υπήκοος ο οποίος διαμένει στο Νιου Τζέρσεϊ, χρησιμεύει ως πρωταρχικός σύνδεσμος HOGD με τη Χρυσή Αυγή, Χρυσή Αυγή ναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα. 
Αρκετά χρόνια πριν, Babwahsingh Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιώντας αγωγές και άλλες μορφές εξαναγκασμού, πήρε τον έλεγχο πάνω Societas Geroge Plummer του Ροδόσταυρων στην Αμερική (SRIA). Σήμερα, η Μαρία Babwasingh χρησιμοποιεί την SRIA για να στρατολογήσει Ροδόσταυρους για τη Χρυσή Αυγή ναζιστικού κινήματος αποκρυφισμό.


Ροδόσταυρων στην Αμερική (SRIA)
Χρυσή Αυγή ελληνικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής - Μαρία Babwasingh - SRIA.org
HOGD " Fuhrer Chic Κικέρωνα
Chic Κικέρωνα, Fuhrer του HOGD ναζιστικού κινήματος Χρυσής Αυγής, προεδρεύει σε μια διεθνή συμμαχία των μαύρων μαγικό παραγγελίες σε συμμαχία με ρατσιστικά πολιτικά κόμματα και οργανώσεις, με τη βοήθεια της συζύγου του, Tabatha Κικέρωνα, και της χριστιανικής ταυτότητας άσπρος ρατσιστής, Robert Zink. 

Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής "
HOGD Παγκόσμια Έδρα Ναζί - HermeticGoldenDawn.org
Χρυσή Αυγή Fuhrer Chic Κικέρωνα 


HOGD Ναζί Φύρερ, Chic Κικέρων, μαζί με λευκής υπεροχής RA Gilbert και Michael Buckley, που ιδρύθηκε πρόσφατα Χρυσής Αυγής Ναζί "Inner Τάξης" ονομάζεται το Τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού. Το ORC μετοχές της χριστιανικής ταυτότητας φυλετική φιλοσοφία της λευκής υπεροχής και παραδέχεται μόνο χριστιανοί. Το ORC διδάσκει ότι η Άριας φυλής περιλαμβάνει το αληθινό "Τα παιδιά του Ισραήλ» και ότι οι Εβραίοι, οι Μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί είναι υπάνθρωποι, "Παιδιά του Σατανά». 
Η Χρυσή Αυγή και όλα τα διάφορα οχήματα στρατολόγησης του είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για εκείνους που είναι εξαπατηθούν και την ένταξή τους. Είναι πύλες στη ρατσιστική, λευκό οργανώσεις απόκρυφες ρατσιστής και ελέγχονται από ένα κοινό "Inner Τάξης,« η χριστιανική ταυτότητα άσπρος ρατσιστής, Τάγμα του Rose Σταυρού (ORC), η οποία προσλαμβάνει άμεσα Freemasons. 
Το ORC με τη σειρά της ελέγχεται από το γερμανικό, το μαύρο μαγικό Thule Gesellschaft (Thule Sociaty), το διάταγμα που έφερε Αδόλφου Χίτλερ και τους Ναζί στην εξουσία στη Γερμανία.

Διάταξη του Ρόδου και του Σταυρού (ORC) - Thule Gesellschaft 
Χρυσή Αυγή Ναζί "Inner Τάξης" - OrderRoseAndCross.org
Η Χρυσή Αυγή ναζιστικό κίνημα διδάσκει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν η μετενσάρκωση του Ιούλιου Καίσαρα. Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, ήταν το πεπρωμένο του Αδόλφου Χίτλερ για να οδηγήσει τη Γερμανία ως Τρίτο Ράιχ ή την τρίτη Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Δεδομένου ότι ο Χίτλερ απέτυχε και η Γερμανική Αυτοκρατορία καταστράφηκε, η Χρυσή Αυγή και η Εταιρεία Thule είναι μαγικά προσπαθούν να μετατρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια αμερικανική αυτοκρατορία ως Τέταρτο Ράιχ ή Τέταρτη Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Σύμφωνα με επίσημες διδασκαλίες Χρυσή Αυγή, αυτό θα συμβεί με την Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού, ο οποίος σε αυτή την ενσάρκωση θα κυβερνήσει σαν βασιλιάς πάνω από τις 1.000 χρόνων αμερικανικής αυτοκρατορίας μετά την Αμερική που οδηγούν στη νίκη στη μάχη του Αρμαγεδδώνα. Αυτό είναι ένα τρομερό εξαπάτηση. Στην πραγματικότητα, η Χρυσή Αυγή και η Εταιρεία Thule είναι κρυφά προσπαθούν να φέρουν τον Αντίχριστο στην εξουσία στην Αμερική ως προοίμιο για την Αποκάλυψη προείπε στην Αγία Γραφή στο βιβλίο της Αποκάλυψης.
Τα παρακάτω είναι το Ερμητικό Τάγμα των περιφερειακών διοικητών της Χρυσής Αυγής. Ναζιστική Ντέιβιντ Γκρίφιν ανήκει το εμπορικό σήμα Χρυσής Αυγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το χρησιμοποίησε για να πάρει τον έλεγχο πολλών ευρωπαϊκών εσωτερικές παραγγελίες για HOGD Χρυσής Αυγής Φύρερ, Chic Κικέρων.

Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής " 
Χρυσή Αυγή Ναζί ευρωπαϊκό στρατηγείο
GoldenDawn.Com - David Griffin 
Λευκό Εθνικιστικό Nick Farrell είναι η Χρυσή Αυγή συνδέσμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με βρετανική Λευκό ομάδες ρατσιστής όπως το Εθνικό Μέτωπο και το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα.
Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής "
Χρυσή Αυγή Ναζί Ηνωμένο Βασίλειο Έδρα - HOGD.co.UK - Nick Farrell
Λευκό ρατσιστής, Pat Zalewksi, ελέγχει τη λειτουργία Χρυσής Αυγής Ναζί Fuhrer του Κικέρωνα στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, η καναδική επιχείρηση διοικείται από γαλλική καναδική εραστή Pat Zalewski, Martin Thibeault. 
Τάγμα της Χρυσής Αυγής 
Χρυσή Αυγή Ναζί - Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία
www.horustemple.com
Ναζί Pat Zalewski και Martin Thibeault
Η HOGD ελέγχει επιπλέον πολυάριθμες παραγγελίες απόκρυφες ως οχήματα rectruitment και μέτωπα για μια μεγάλη σειρά των λευκών ρατσιστών και των ναζιστικών οργανώσεων. Το Open Source Διάταξη της Χρυσής Αυγής (OSOGD), με επικεφαλής τον λευκής υπεροχής Sam Webster και Joseph Max, προσλαμβάνει Παγανιστές και Thelemites για τη Χρυσή Αυγή ναζιστικό κίνημα. 
Open Source Διάταξη της Χρυσής Αυγής
Χρυσή Αυγή Pagan και Thelemic Πρόσληψη - OSOGD.org -
Ναζί Sam Webster και άσπρος ρατσιστής Joseph Max
Λευκής υπεροχής Aaron Leitch και Mark Griggs οδηγούν τις Ordo Στέλλα Matutina, Ιερό της Maat. Η Στέλλα Matutina στρατολογεί για τη Χρυσή Αυγή ναζιστικό κίνημα από το Yahoo απόκρυφη φόρα.
Ordo Στέλλα Matutina, Ιερό της Maat
Χρυσή Αυγή Ναζί θυγατρικών Ritual-Magic.com - Aaron Leitsch
Σουηδική Ναζί Tommy Westlund, οδηγεί το Sodalitas Rosae Crucis et Solis Αλάτι, μια μαύρη μαγική σειρά που προσλαμβάνει για το σουηδικό λευκό εθνικιστικά κόμματα.
Ordo Sodalitas Rosae Crucis et Solis Αλάτι
Ναζιστικής Χρυσής Αυγής Σκανδιναβία - Rosae-Crucis.net
Σουηδική άσπρος ρατσιστής - Tommy Westlund
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Λιγκ δυσφήμιση, πρωταρχικός σύνδεσμος HOGD με την Κου Κλουξ Κλαν και χριστιανικές ομάδες ταυτότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο Robert Zink, ο οποίος ηγείται της χριστιανικής ταυτότητας που βασίζεται, Εσωτερική Τάγμα της Χρυσής Αυγής. Η EOGD Χριστιανοί στρατολογεί για την Χρυσή Αυγή ναζιστικού κινήματος απόκρυφη και το KKK. Η Εσωτερική Τάγμα της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιεί ένα «Σταυρό της Ιερουσαλήμ Σταυροφόρων» για να δείξουν την αλληλεγγύη τους με την Κου Κλουξ Κλαν.
Εσωτερική Διάταξη της Χρυσής Αυγής (EOGD) 
Κου Κλουξ Κλαν - Χριστιανική Ταυτότητα - Ναζί-θυγατρικών
EOGD EsotericGoldenDawn.com - Robert Zink
Πάνω απ 'είναι μια φωτογραφία του Robert Zink προεδρεύει σε μια πρόσφατη Χρυσής Αυγής -. KKK Rally Robert Zink επίσης στρατολογεί για τη Χρυσή Αυγή ναζιστικό κίνημα μέσα από μια ποικιλία της Νέας Εποχής ιστοσελίδες.
Ναζί Robert Zink - Η Δύναμη ή Άγγελοι - ThePowerOfAngels.com
EOGD - Νέα Εποχή - KKK - Ναζί - Ιστοσελίδα προσλήψεων
Ναζί Robert Zink - Νευρολογία Γλωσσική Αλχημεία
Προσωπικά-Magic.com
EOGD - Νέα Εποχή - KKK - Ναζί - Ιστοσελίδα προσλήψεων
Αυξήστε την ψυχική δύναμη σας - increaseyourpsychicpower.com
EOGD - Νέα Εποχή - KKK - Ναζί - Ιστοσελίδα προσλήψεων
Ναζί Robert Zink - Ruach Θεραπεία - RuachHealing. com
EOGD-Νέα Εποχή Χρυσής Αυγής Ιστοσελίδα προσλήψεων Ναζί
Ναζί Robert Zink-Η Εγγύηση - TheGuarantee.info
EOGD - Νέα Εποχή Χρυσής Αυγής Ιστοσελίδα προσλήψεων Ναζί
Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (HOGD) και το σύνολο των διαφόρων οχημάτων προσλήψεων είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Είναι πύλες στη ρατσιστική, λευκό οργανώσεις απόκρυφες ρατσιστής και ελέγχονται από ένα κοινό "Inner Τάξης,« η χριστιανική ταυτότητα άσπρος ρατσιστής, Τάγμα του Rose Σταυρού (ORC), η οποία με τη σειρά της είναι ένα μέσο το μαύρο μαγικό Thule Gesellschaft (Thule Εταιρεία), που έφερε Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία στη ναζιστική Γερμανία.
Πολλά πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την αντιμετώπιση τυχόν Χρυσής Αυγής για ή σχετικά νέα οργάνωση Age! Πρέπει όλοι να θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνη σε αυτούς που είναι εξαπατηθούν ενώνει!
 ΠΗΓΗ http://golden-dawn-robert-zink-chic-cicero.blogspot.com/

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.golden-dawn.com/de/index.aspx

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger