Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ILLUMINATΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ



Αυτή η διαφήμιση που ονομάζεται For the Love of Music -  "Για την αγάπη στη μουσική" παίζει συχνά στον αυστραλιανό τηλεοπτικό σταθμό [V].  Σκηνοθετήθηκε από τον Marco Brambilla, έναν καλλιτέχνη που είναι πολύ περιζήτητος από τους διαφημιστές και τις δισκογραφικές εταιρείες.
Ενα βίντεο γεμάτο από σύμβολα και μηνύματα που εκπροσωπούν τις κρυφές δυνάμεις που ελέγχουν τη μουσική βιομηχανία. Δείτε και μόνοι σας:
Το βίντεο αρχίζει κυριολεκτικά στην κόλαση όπου ο διάβολος, όπως φαίνεται κρατάει τα αυτιά του, λόγω του μεγάλου αριθμού των μουσικών.

Αυτή η εικόνα αντιπροσωπεύει προφανώς το rock & roll. Γιατί είναι η κόλαση γεμάτη ροκ; Μήπως θα πουλήσουν την ψυχή τους στον Διάβολο; 
Επίσης, γιατί υπάρχει ένας σταυρός που περιβάλλεται από φωτιά;


Οι γραμμές που δημιουργούνται από το σχηματισμό στο βράχο πάνω από το διάβολο (τονίζεται από λευκές γραμμές) σχηματίζουν ένα τριγωνικό σχήμα.Στην κορυφή του, ένα μόνο μάτι που βλέπει τους θεατές.
Επάνω από το μάτι είναι μια εικόνα που αντιπροσωπεύει την ηλεκτρονική μουσική με τον DJ και τις λεγεώνες των χορευτών απο κάτω τους.

Το ταμπλώ κρύβει μια πυραμιδική μορφή (απο λευκές γραμμές). Στη βάση είναι οι χορευτές (ή οι μάζες) και στην κορυφή είναι ένα φωτεινό επιστέγασμα και η ηλιακή έκλειψη που ενεργεί ως μάτι στην πυραμίδα.


Ένα στάδιο σε μια πυραμίδα των Daft Punk show. Οι καλλιτέχνες είναι συμβολικά πάνω από τη βάση (που εκπροσωπεί τις μάζες), και κάτω από την κορυφή (που εκπροσωπεί την ελίτ).


Το τρίγωνο είναι μια σκηνή από το βίντεο της Rihanna Umbrella.



Οι δίδυμοι στυλοβάτες, ένα πάτωμα σκακιέρας και μια σκάλα στο "φωτισμό" κάνουν αυτη την εικόνα να μοιάζει μασονική.

Σ αυτή την εικόνα Θα βρείτε την ίδια παραπάνω διάταξη με μασονικά σύμβολα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger