Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΛΕΕΙ «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΥΣΙΚΟΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ



atheatignosi.blogspot.gr


Επιστημονική πρόβλεψη θα μπορούσαμε να κάνουμε για επαφή με τους εξωγήινους σε λιγότερο από 100 χρόνια. 


Σύμφωνα με έναν από τους «κορυφαίους φυσικούς μας», οι εξωγήινοι είναι ένα θέμα για τις κυβερνήσεις, και όχι του Χόλιγουντ, όπου θα πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για την πρώτη εξωγήινη συνάντησή μας.


Μιλώντας στο συνέδριο Euroscience Open Forum στο Δουβλίνο, η Jocelyn Bell Burnell είπε: «εγώ υποπτεύομαι ότι πρόκειται να βρούμε σημάδια μιας άλλης ζωής, κάπου αλλού, ίσως ακόμη και ευφυής ζωή, μέσα στον επόμενο αιώνα. 


Πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε; Έχετε σκεφτεί πώς θα τους προσεγγίσετε; Θα πρέπει να τους εντάξουμε σε ένα ζωολογικό κήπο,  να τους τρώμενα τους φέρουμε τη δημοκρατία; 


Είπε ότι είναι πιο πιθανό να βρούμε εξωγήινη ζωή, όπου θα βρούμε βραχώδεις πλανήτες με διοξείδιο του άνθρακα και του όζοντος στην ατμόσφαιρα. Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, δήλωσε: «Αν   υποψιαστούμε ότι υπάρχει νοήμων ζωή εκεί έξω, θα πάμε  εμείς για να γίνουμε γνωστοί σε αυτούς, ή όχι; «Υπάρχουν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις σχετικά με το ποιος θα πει πρώτος, του Τύπου, ο πρωθυπουργός, ο Πάπας; Θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε απο τώρα. " 


Ωστόσο, είπε ότι ακόμα και αν βρούμε σημάδια εξωγήινης ζωής, είναι πιθανό να χρειαστούν δεκαετίες για να μιλήσουμε μαζί τους από τη Γη μέσω του ραδιοφώνου ή λέιζερ. 


Ο καθηγήτρια Μπελ Burnell είπε: «Τίποτα δεν μπορεί να ταξιδέψει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για συνομιλίες που θα μπορούσαν να πάρουν 50 ή 100 χρόνια.


atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger