Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ «ΓΑΜΟ» ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΩΣ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


«Κατάργηση της οικογένειας. Ακόμα και οι πιο ριζοσπάστες αγανακτούν γι' αυτή την επαίσχυντη πρόθεση των κομμουνιστών... Οι αστικές φλυαρίες για την οικογένεια και την ανατροφή, για τις προσφιλείς σχέσεις των γονιών με τα παιδιά, γίνονται τόσο πιο αηδιαστικές, όσο περισσότερο, εξαιτίας της μεγάλης βιομηχανίας, σπάνε όλοι οι οικογενειακοί δεσμοί για τους προλετάριους…. Ο αστικός γάμος είναι στην πραγματικότητα η κοινοκτημοσύνη των παντρεμένων γυναικών. Το πολύ πολύ θα μπορούσαν να κατηγορήσουν τους κομμουνιστές ότι θέλουν στη θέση μιας υποκριτικά σκεπασμένης κοινοκτημοσύνης των γυναικών να βάλουν μια επίσημη, ανοιχτόκαρδη κοινοκτημοσύνη των γυναικών». (Μάρξ- Ένγκελς, «Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος», έκδ. Παπακώστα 1965, σελ. 4749).

Surry Hills, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία, (LifeSiteNews.com) - Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Αυστραλίας έχει συνειδητοποιήσει ότι στην δημόσια συζήτηση που γίνεται στην χώρα για τον«επαναπροσδιορισμό του γάμου», (όχι ως μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας), ο «επαναπροσδιορισμός» του πανάρχαιου θεσμού του γάμου αποτελεί ένα ζωτικής σημασίας πυλώνα του πολέμου των μαρξιστών ενάντια στην Εκκλησία την οποία θεωρούν "δεκανίκι του καπιταλισμού".

Ένα κύριο άρθρο της εφημερίδας The Guardian, της επίσημης εφημερίδας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Αυστραλίας, αναφέρει ότι ο γάμος προέκυψε από την ιδιωτική ιδιοκτησία, ιδιαίτερα από την ανάγκη της κληρονομιάς μεγάλων κτημάτων. Δεδομένου ότι ο κλήρος είναι «ένας από τους πυλώνες του καπιταλισμού», η "εκκλησία βλέπει το γάμο - όπως τον ορίζει - ως ένα όργανο ζωτικής σημασίας για τη συνέχιση της εξουσίας της και μάλιστα του ίδιου του καπιταλισμού."

"Αν χτυπήσεις κατά του εν λόγω πυλώνα, αμφισβητώντας αυτή την εξουσία, θα υπάρξει μια αντίδραση, όπως υπάρχει, από το Βατικανό," και άλλους "ευσεβείς υποκριτές," δηλώνει το άρθρο.

Ο Δρ Paul Kengor, πολιτικός επιστήμων στο Grove City College, έγραψε σε πρόσφατη στήλη, "Η ρίζα της υποστήριξης από τους κομμουνιστές του «επαναπροσδιορισμού του γάμου», για άλλη μια φορά, είναι η μαρξιστική / κομμουνιστική επίθεση κατά του γάμου. "
«Η προτεραιότητα για τους κομμουνιστές δεν είναι τα “δικαιώματα των ομοφυλοφίλων”, αλλά η συνεχιζόμενη επίθεση κατά της οικογένειας», έγραψε.

Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς έγραφαν στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο το σχέδιό τους για την εφαρμογή της«κατάργησης της οικογένειας», «της αντικατάστασης της εκπαίδευσης στο σπίτι (από τους γονείς) με την κοινωνική» και την εισαγωγή «μιας ανοιχτά νομιμοποιημένης κοινοκτημοσύνης των γυναικών» (οι γυναίκες να μοιράζονται σε όλους).

Οι ιστορικοί έχουν σημειώσει την μεγάλη αντίθεση των κολεκτιβιστών στην πυρηνική οικογένεια.
 
Σε μια πρόσφατη εκδήλωση αυτού του «πολέμου κατά της οικογένειας» , η Μαριέλα Κάστρο, η ανιψιά του Κουβανού ηγέτη Φιντέλ Κάστρο και κόρη του κυβερνώντος Κουβανού προέδρου Ραούλ Κάστρο, επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες για να υποστηρίξει τον "γάμο" μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
  
Η Κάστρο, η οποία θεωρεί τον εαυτό της "σεξολόγο", έχει πει ότι αν θα μπορούσε να ψηφίσει στις εκλογές αυτές, θα ψήφιζε τονΜπάρακ Ομπάμα.

Το άρθρο του Κομμουνιστικό Κόμματος της Αυστραλίας έρχεται την ώρα που το κοινοβούλιο συζητά μια πρόταση για τον «επαναπροσδιορισμό του γάμου» ώστε να συμπεριλάβει και τα ζευγάρια ίδιου φύλου. Αν και οι υποστηρικτές του νομοσχεδίου ζητούν να υπάρχει ψηφοφορία, πολλοί από τους υποστηρικτές του, δεν την θέλουν, γιατί γνωρίζουν ότι οι Εκκλησίες της χώρας, - η Ρωμαιοκαθολική, η Αγγλικανική, η Ευαγγελική, και η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία - , έχουν ταχθεί σθεναρά εναντίον του.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger