Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ "LOLO JONES" ΜΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ILLUMINATI?


Η Λόλο Τζόουνς είναι παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 60 μέτρα μετ’ εμποδίων και η φύση της έδωσε την ομορφιά απλόχερα. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως αυτό το κάτι που οι άντρες θέλουν, δεν είναι διατεθειμένη να τους το …χαρίσει εύκολα.
Η Λόλο Τζόουνς εκμυστηρεύτηκε πως θα κάνει σεξ για πρώτη φορά στη ζωή της, μοναχά όταν βρει τον άντρα που θα παντρευτεί:
«Η επιλογή αυτή είναι δύσκολη για μένα. Έχω σοβαρό πρόβλημα με τους άντρες, αφού όταν τους ενημερώνω για τα σχέδιά μου δεν με ξαναπαίρνουν τηλέφωνο»
Η Τζόουνς παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε μπει σε σκέψεις να προδώσει τα πιστεύω της: «Είχα πολλές ευκαιρίες. Παρακαλώ να καταλάβετε ότι αυτό το... ταξίδι είναι δύσκολο. Δεν πιστεύω στο προγαμιαίο σεξ. Θεωρώ πως είναι ένα δώρο και θέλω να το δώσω στον άντρα μου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ: 
H παρθενιά του αμερικανικού ολυμπιακού αστεριού του στίβου "Lolo Jones", διαφημίζεται μαζικά. Ισως να είναι μια Παρθενοθυσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 
Προσέξτε αυτό το βίντεο και ελέγξτε επίσης τη σύνδεση με το αστρολογικό διάγραμμα γενεθλίων της, που περιλαμβάνει τον αιγυπτιακό Θεό (Κυνοκέφαλος Μαλτσέχ) ANUBIS, και τον Απόλλωνα, την ελληνική θεότητα που υιοθετήθηκε και λατρεύεται από τους Ελευθεροτέκτονες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger