Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ



Πηγή Αθέατη γνώση: Ένας αγρότης στο νότιο Νεπάλ μπέρδεψε τον γιο του με έναν πίθηκο που προσπαθούσε να κλέψει τις καλλιέργειες του και αντ αυτού πυροβόλησε τον 12χρονο γιό του που πλέον είναι νεκρός.

Ο Chitra Bahadur Pulami είχε αναρριχηθεί σε ένα δέντρο για να κυνηγήσει μακάκες που ήταν ενοχλητικοί για την οικογένεια, αλλά ο 55χρονος πατέρας του Gupta Bahadur, εντόπισε το αγόρι και άνοιξε πυρ, πιστεύοντας λανθασμένα ότι αυτός είναι ένα από τα ζώα.
"Ο γιος κρυβόταν σε ένα δέντρο στο αγρόκτημα τους για να διώξει τους  πιθήκους που έψαχναν για τροφή στις καλλιέργειές τους".
"Ο γιος πέθανε επί τόπου απο τον πυροβολισμό του πατέρα του λανθασμένα, νομίζοντας ότι υπήρχε μια μαϊμού στο δέντρο και άνοιξε πυρ.  Η προκαταρκτική έρευνα μας δείχνει ότι ο πατέρας του δεν γνώριζε ότι ο γιος του είχε πάει για να κυνηγήσει τις μαϊμούδες.
Τα τρία είδη των πιθήκων ιθαγενών στο Νεπάλ, το ρέζους και Ασαμικά μακάκας και η κοινή langur, θεωρούνται ιερά και οι αγρότες προσπαθούν συνήθως να τους τρομάξουν απομακρύνοντας τους από τις καλλιέργειές τους χωρίς να τραυματίσουν τα ζώα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger