Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΦΟΡΑΝΕ


Πηγή Αθέατη γνώση: Αρκετές αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ έχουν αρνηθεί να δώσουν εισιτήρια για αεροπλάνα και πλοία σε επιβάτες με βάση το πώς ήταν ντυμένοι. 
Ορισμένοι επιβάτες είπαν ότι αισθάνθηκαν αδικαιολόγητα δυσμενή διάκριση.
Μία γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν υπάλληλο της αεροπορικής εταιρείας για την εμφάνιση της σε μια πτήση της Southwest Airlines. Ένας άλλος επιβάτης αναγκάστηκε να καλύψει έως και το μπλουζάκι του με ένα σάλι, επειδή έδειχνε τη λέξη κατάρα.

Σε μια πτήση της US Airways, ένας Αφρο-Αμερικανός ποδοσφαιριστής, για το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού, εκδιώχθηκε από το αεροπλάνο και συνελήφθη για την άρνηση του να σηκώσει λίγο το παντελόνι του, ενώ ένας Καυκάσιος επιτράπηκε να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο φορώντας κάτι περισσότερο από ό, τι τα εσώρουχα των γυναικών. 

Στα ψιλά γράμματα δεν αναφέρεται κανένας συγκεκριμένος κώδικας ντυσίματος.

Η United Airlines απαγορεύει όσους είναι "ακατάλληλα ντυμένοι" ή ξυπόλητοι. Οι συμβάσεις δεν έχουν κριτήρια για τον επιτρεπόμενο ανώτατο ποδόγυρο ή το χαμηλότερο ντεκολτέ και δεν αναφέρουν τις λέξεις κατάρα στα T-shirts ως κριτήρια για να ξεκινήσει ένα αεροπλάνο.

"Αν οι άνθρωποι πληρώνουν το τίμημα για τα εισιτήριά τους, θα πρέπει να είναι σε θέση να φορούν ό, τι θέλουν,« είπε ο εταιρικός δικηγόρος Leigh Ann Epperson.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger