Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ», «ΚΑΡΤΟΥΝ ΠΟΡΝΟ» ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 5 ΕΤΩΝ


Αμφιλεγόμενη: Μια εικόνα από το Κανάλι 4 DVD ζουν και μεγαλώνουν. Το κοινό-στόχος για αυτή την ταινία είναι τα παιδιά ηλικίας ακόμη και οκτώ


Ένα δημοτικό σχολείο  έχει παρουσιάσει στους νέους μαθητές του βίντεο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που κρίθηκε  τόσο καυτό ώστε αφαιρέθηκε αφότου επενέβη ένας υπουργός της Κυβέρνησης.
Το (ζουν και μεγαλώνουν ) DVD - «καρτούν πορνό» επώνυμα - έχει προκαλέσει σάλο γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις γραφικές σκηνές σεξ με τα ζευγάρια του καρτούν.
Σε μια σκηνή ένα ζευγάρι γυμνό καρτούν κυνηγούν ο ένας τον άλλο γύρω από μια κρεβατοκάμαρα με ένα φτερό πριν έρθουν σε σεξουαλική επαφή, και περιλαμβάνει μια κινούμενη σκηνή εκσπερμάτωσης.

Οι ταινίες περιλαμβάνουν ένα τμήμα που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μόλις πέντε ετών, ζητώντας τους να ονομάσουν τα μέρη του σώματος σε ένα σχέδιο ενός γυμνού άνδρα και γυναίκα.
Έχει λάβει τέτοια ισχυρή κριτική από τους γονείς, ακόμη και ο υπουργός της κυβέρνησης Νικ Γκιμπς ότι το κανάλι 4 του παραχθε'ν DVD αφαιρέθηκε από την πώληση.


    Αλλά το Westbury Leigh Δημοτικό Σχολείο στο Wiltshire, το οποίο το αγόρασε πριν από την ανάκληση, αποφάσισε να δείξει την ταινία στους μαθητές του.
    Η απόφαση αυτή προκάλεσε οργή στον Keith Miller, έναν διοικητή στο σχολείο για 12 χρόνια, να εγκαταλείψει το πόστο του.
    Ο κ. Μίλερ, 75χρόνων, είπε: «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία είναι απαραίτητη και δεν είμαι εναντίον της.
    «Αλλά το σημαντικό πράγμα είναι ο τρόπος που γίνεται, και αυτή η ταινία έδειχνε πάρα πολύ για τα παιδιά σε πολύ νεαρή ηλικία.
    «Επίθεση»: η κ. Bullivant απέσυρε την κόρη της από το σχολείο μετά από το γραφικό καρτούν παρουσιάστηκε στην κατηγορία των επτά ετών


    Οργή: Διοικητής Σχολής Keith Miller, ο οποίος παραιτήθηκε από το σχολείο Westbury Leigh για τη χρήση ενός βίντεο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
    Οργή: Ο Διοικητής της Σχολής Keith Miller, ο οποίος παραιτήθηκε από το σχολείο Westbury Leigh για τη χρήση ενός βίντεο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
    «Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω με αυτό.
    Οι γονείς στο δημοτικό σχολείο έχουν επίσης πληγεί από την απόφασή να δείξουν την ταινία, με μερικούς να αρνούνται να αφήσουν τα παιδιά τους να την παρακολουθήσουν.
    Η σοκαρισμένη μητέρα Hayley Ρόμπινσον, 44 ετών, αρνήθηκε να αφήσει τον δέκα ετών γιο της Μπέντζαμιν να το παρακολουθήσει, χαρακτηρίζοντάς το ως «πορνό».
    Είπε: «Σε γενικές γραμμές νόμιζα ότι η ταινία ήταν κατάλληλη για ηλικία, όπου θα έδειχνε πως το σώμα των παιδιών αλλάζει καθώς μεγαλώνουν.

    Ένας γονέας, του οποίου η κόρη είδε το βίντεο σε άλλο σχολείο, αποφάσισε να λάβει δραματικές ενέργειες.
    η Bullivant Λίζα, από το Legbourne, Lincolnshire, ήταν τόσο αναστατωμένη από το «γραφικό» περιεχόμενο, που πήρε την κόρη της από το Δημοτικό Σχολείο και την τοποθέτησε σε ένα άλλο σχολείο.

    atheatignosi.blogspot.gr

    Δημοσίευση σχολίου

     
    Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
    Powered byBlogger