Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΠΕΤΡΑ



atheatignosi.blogspot.gr


γλυπτά και έργα ζωγραφικής σε βράχους αποτελούν συχνά τις μοναδικές πλέον ενδείξεις για προϊστορικά γεγονότα στη Γη και  θα τα βρείτε στα πιο απρόσιτα μέρη του κόσμου.
Σύμφωνα με ένα πολύ αρχαίο χειρόγραφο που ονομάζεται Χουάι-nan-tsu και χρονολογείται στο 2.000 π.Χ. «πνεύματα έρχονταν συχνά στους ανθρώπους της γης, για να διδάξουν τη σοφία των θεών".
Ένα σπάνιο πετρογλύφικο ανακαλύφθηκε σε μια απομακρυσμένη, σχεδόν απροσπέλαστη περιοχή της Huoyaogang Hill, κοντά στην πόλη Silun, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Διαθέτει εξωγήινη μορφή, που φοράει κράνος, με ένα ζευγάρι φτερά και στις δύο πλευρές, και κεραία που προεξέχει από το κέντρο του κράνους.
Η εικόνα ήταν σκαλισμένη σε έναν τεράστιο βράχο 14-15 μέτρα σε μήκος, 6 μέτρα πλάτος και 10 μέτρα σε ύψος.
Επιπλέον, ο βράχος καλύπτεται με χάρτες αστέρων, εικόνες ζώων και διάφορα σύμβολα άγνωστης προέλευσης.
Ο βράχος ήταν σκαλισμένος με λίθινα εργαλεία και η γλυπτική δεν είναι σε ιδιαίτερο βάθος και είναι τουλάχιστον τριών χιλιάδων ετών, σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι εξέτασαν το πόρισμα.
"Με βάση τις τεχνικές σκαλίσματος, τα πετρογλυφικά μπορεί να έχουν γίνει στην Νεολιθική Περίοδο από ψευδοπορσελάνη ή κάποια άλλα αιχμηρά εργαλεία», δήλωσε ο Τσεν Dayuan, πρώην διευθυντής του μουσείου Luoding.


Το σκάλισμα απεικονίζει μια φιγούρα, φορώντας κράνος, με ένα ζευγάρι φτερά και στις δύο πλευρές, και μία προεξέχοντα κεραία 




Ο βράχος είναι 14-15 μέτρα σε μήκος, 6 μέτρα στο πλάτος και 10 μέτρα σε ύψος

Ήταν ο τεράστιος βράχος που χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους Baiyue, μια τοπική αρχαία εθνική ομάδα, ως ένας αστρονομικός δείκτης;

Είναι δύσκολο να πω σήμερα, και είναι επίσης δύσκολο να ρίξουμε φως στους ανθρώπους Baiyu , οι οποίοι συχνά έχουν σχέση με τις χαμένες φυλές του Ισραήλ, και οι Κινέζοι ιστορικοί είναι πολύ αβέβαιοι, τι συνέβη σε αυτούς.
Υπάρχει σχεδόν παντελής απουσία όλων των αρχείων από το μακρινό παρελθόν, που καταστράφηκαν από κατακλυσμούς ή απο μεγαλομανείς για εξουσία πεινασμένους αυτοκράτορες σε όλο τον κόσμο.
Ως εκ τούτου, αυτό το μοναδικό πετρογλυφικό από την Huoyaogang Hill είναι ένα ακόμη σημαντικό τεχνούργημα με τη βοήθεια των οποίων, οι αρχαίοι Κινέζοι ήθελαν να καταγράψουν κάποιο γεγονός μεγάλης σημασίας - η άφιξη των αρχαίων αστροναυτών.


atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger