Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

«ΚΙΝΔΥΝΟΣ!" ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΟ ΧΑΠΙ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΑ 80%


Πηγή Αθέατη γνώση:Ευγονιστές έχουν αναπτύξει με επιτυχία ένα "αντισυλληπτικό χάπι" για τους άνδρες, αποκαλώντας το φάρμακο JQ1. Σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη, οι ερευνητές καλούν αυτή την ανακάλυψη ώς«αποτελεσματική στρατηγική για ένα ανδρικό αντισυλληπτικό."

Αποκλείοντας τις απαραίτητες πρωτεΐνες για την παραγωγή σπέρματος και τη δραστική μείωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων. Το JQ1 τώρα ετοιμάζεται για δοκιμές σε ανθρώπους.
Το JQ1 είναι ένα μόριο που είναι τόσο μικρό που μπορεί να ταξιδέψει μέσα από τα εμπόδια του αίματος και να εμποδίσει την ικανότητα του ανδρικού σώματος να παράγει σπέρμα. Ενώ οι δοκιμές σε ποντίκια έδειξαν ότι έγιναν στείρα, και η σεξουαλική ορμή τους δεν επηρεάστηκε.
Η μονάδα BCM έχει μια μακρά ιστορία εργασίας να επεκτείνει το πρόγραμμα ευγονικής με τη χρήση των γενετικών τεχνολογιών. Συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με τους Γερμανούς Ναζί και την πορεία τους προς τη χρήση της γενετικής για να δημιουργήσουν ένα "καλύτερο ανθρώπινο γένος". Με την ηθική πρακτική της ευγονικής και της γενετικής σχετικά με την εφαρμοσμένη επιστήμη και τις κοινωνικές δομές. 

Ο Δρ James E. Bradner, ένας ερευνητής στο Dana-Farber Cancer Institute απο την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, λέει ότι το JQ1 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου. Το JQ1 δεσμεύεται με γονίδια που συνδέονται με πρωτεΐνες που απαιτούν τη γονιμότητα. «Αυτή η ένωση παράγει μια ταχεία και αναστρέψιμη μείωση στον αριθμό των σπερματοζωαρίων και κινητικότητα με σοβαρές επιπτώσεις στη γονιμότητα."
Σύμφωνα με τη μελέτη, «Τα ευρήματά μας αποδεικνύουν ότι, όταν δίνεται σε τρωκτικά, αυτή η ένωση παράγει μια ταχεία και αναστρέψιμη μείωση στον αριθμό των σπερματοζωαρίων και την κινητικότητα με βαθιά επίδραση στη γονιμότητα."
Όπως JQ1, και το Katnal1 χρησιμοποιεί πρωτεΐνες απαραίτητες για την παραγωγή σπέρματος και αναστέλλει την ικανότητά τους να παράγουν την ποιότητα του σπέρματος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger