Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ! «Η ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ»

The group's message on Facebook.
Πηγή Αθέατη γνώση:Μια ομάδα που ονομάζεται Salafi η «Λαϊκή Αιγυπτιακή Ισλαμική Ένωση" έχει προειδοποιήσει τους μουσουλμάνους ενάντια στην κατανάλωση ντομάτας με την αιτιολογία ότι είναι «χριστιανική τροφή.
 Η ομάδα στήριξε το αίτημά της στο γεγονός ότι έχει ένα σχήμα που μοιάζει με σταυρό που αποκαλύπτεται όταν κάποιος κόβει την ντομάτα στη μέση.

Ο σύλλογος εξέδωσε την προειδοποίηση στο Facebook στη σελίδα τους με μια φωτογραφία από μια ντομάτα κομμένη στη μέση, αποκαλύπτοντας ένα εσωτερικό σχήμα σταυρού. 


Ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα λέει, [Η ντομάτα] επαινεί τον σταυρό αντί του Αλλάχ, και λέει ότι ο Αλλάχ είναι τρεις [σε σχέση με την Αγία Τριάδα]."

Το μήνυμα θέλει να πει, «εγώ σας εκλιπαρώ να εξαπλωθεί αυτή η φωτογραφία, επειδή υπάρχει μια αδελφή από την Παλαιστίνη, που είδε τον Προφήτη του Αλλάχ σε ένα όραμα και έκλαιγε, προειδοποιώντας το έθνος του ενάντια στην κατανάλωση σε [ντομάτες]. Εάν δεν προωθήσετε αυτό [το μήνυμα], γνωρίζουμε ότι ο διάβολος θα σας σταματήσει. "

Το μήνυμα προκάλεσε οργή μεταξύ των χρηστών του Facebook, γεγονός που ώθησε την ομάδα να διευκρινίσει την προειδοποίηση τους, λέγοντας ότι δεν λέει στους ανθρώπους να μην τρώνε ντομάτες. "Είπαμε δεν το κόβουμε [ με ένα τέτοιο τρόπο ώστε να αποκαλύπτει] το σχήμα σταυρού." 

atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger