Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ


Πηγή Αθέατη γνώση: Έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους μετα τις τελευταίες θρησκευτικές διαμάχες, εκατοντάδες Χριστιανοί έχουν στρατοπεδεύσει σε ένα δάσος στην πακιστανική πρωτεύουσα, κόβουν δέντρα και χρησιμοποιούν κλαδιά για να χτίσουν μια εκκλησία.
Η δοκιμασία τους ξεκίνησε όταν ένα Χριστιανό κορίτσι σε φτωχή γειτονιά του Ισλαμαμπάντ είχε κατηγορηθεί από έναν γείτονα ότι έκαψε τις σελίδες του Κορανίου - μια βλασφημία για τον πακιστανικό νόμο που μπορεί να σημαίνει ισόβια στη φυλακή.
Οι περισσότεροι Χριστιανοί στη γειτονιά έφυγαν - περίπου 600 οικογένειες, σύμφωνα με μία διαθρησκευτική ομάδα. Κάποιοι είπαν ότι οι ιδιοκτήτες τους έχουν κάνει έξωση.
Ένας από αυτούς που μετακινήθηκαν μέσα στο δάσος, την Κυριακή είναι η Sumera Zahid, η οποία ήταν απασχολημένη με τη σίτιση των τριών παιδιών της και τους γονείς της.
"Χρησιμοποιήσαμε αυτό εδώ το μέρος για να μαζέψουμε ξύλα για καύσιμο, ώστε να βρούμε το κατάλληλο μέρος για καταφύγιο», είπε. «Εδώ δεν είναι το σπίτι κανενός, η γη κανενός. Ας ζήσουμε εδώ με ασφάλεια. "
Τη Δευτέρα ο πάστορας τους, Arif Masih, τους μίλησε:
"Είμαστε ευγνώμονες στον Κύριο για αυτή τη γη, αν και εδώ δεν υπάρχει νερό και  τρόφιμα, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο Κύριος θα δημιουργήσει σιντριβάνια νερού και θα μας παρέχει όλα τα φρούτα.
Η βλασφημία είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα στο 95% της μουσουλμανικής χώρας των 190 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Στη συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής του συμβουλίου των κληρικών », Maulana Tahir-ul-Ashrafi, είπε οτι ο κόσμος να μην παρεμβαίνει, λέγοντας ότι το Πακιστάν θα παράσχει τη δικαιοσύνη για την κοπέλα της κοινότητας.
"Δεν ξέρω αν έκαψε τις σελίδες κάποιου ιερό βιβλίο ή όχι, αλλά όλοι έπρεπε να φύγουμε απότομα απο τα σπίτια μας για να σώσουμε τις ζωές μας»

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger