Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΜΩΡΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ


Πηγή Αθέατη γνώση: Ντουμπάι: Μητέρα απο τη Σαουδική Αραβία έχει γεννήσει ένα αγοράκι με την καρδιά του στη δεξιά πλευρά και το συκώτι του αριστερά.
Σταθερή κατάσταση
Είπαν ότι η υπόθεση της αντιστροφής οργάνων ήταν σπάνια, και συμβαίνει μόνο μια φορά σε κάθε εκατομμύρια γεννήσεις. Το μωρό τέθηκε υπό παρακολούθηση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, παρόλο που η κατάστασή του ήταν σταθερή.
Ωστόσο, οι γιατροί ανησυχούν για τις πιθανές επιπλοκές στην υγεία του στομάχου και του παγκρέατος λόγω της πίεσης του ήπατος σε αυτά.
Ένας ειδικός σε νεογέννητα παιδιά είπε ότι η ανάπτυξη του μωρού θα είναι κανονική, χωρίς αρνητικές συνέπειες για το παιδί αργότερα.
Ο Δρ Issam Abdelbari, νεογνολόγος στο Medcare Νοσοκομείο στο Ντουμπάι, είπε παρόμοιες περιπτώσεις είχαν καταγραφεί και τα μωρά μεγαλώνουν κανονικά.

«Το πρόβλημα έρχεται εάν η καρδιά και το ήπαρ είναι αμφότερα στην δεξιά πλευρά.
 Αυτό θα είναι ένα τεράστιο πρόβλημα και τότε η χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη (για να το διορθώσουμε αυτό). Και τα δύο όργανα από τη μία πλευρά εμποδίζουν τη ροή του αίματος και η παροχή οξυγόνου είναι μικρότερη ».
Ο γιατρός είπε αυτές τις περιπτώσεις συμβαίνουν είτε λόγω της γενετικής ή χρωμοσωμάτων ή λόγω της μητέρας. «Είναι θέλημα Θεού», είπε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger