Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Πηγή Αθέατη γνώση:Ο Δρ Erin Giudice, ένας παιδίατρος στη Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, πρότεινε έναν νέο τρόπο να εξαναγκάσει τους γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους:
είναι ένα διαλυτό μπάλωμα που θα διώξει τους φόβους που συνδέονται με τις βελόνες.
Οι Φαρμακευτικές εταιρείες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και ερευνητές επιχορηγούμενοι από πανεπιστήμια του κράτους, επικεντρώνονται σε πιο εξελιγμένους τρόπους για την εξασφάλιση του γενικού πληθυσμού παγκοσμίως που υποκύπτει στα εμβόλια να έχουν πλέον μια νέα επιλογή . 

Οι ερευνητές της MIT έχουν εφεύρει μια συσκευή που διαχειρίζεται ένα μικροσκοπικό, όμως υψηλά πιεσμένο  "φάρμακο" άμεσα μέσω του δέρματος χωρίς τη χρήση μιας σύριγγας. Η συσκευή μπορεί να διαχειριστεί ένα ευρύ φάσμα ανοσοποιήσεων σε πολλαπλά βάθη εντός του σώματος.  

Η ΜΙΤ λέει ότι αυτή η συσκευή θα εξαλείψει τη μεταφορά της νόσου από την κακή χρήση και την επαναχρησιμοποίηση των βελονών. 

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των εργαζομένων της υγειονομικής περίθαλψης τρυπάνε κατά λάθος τον εαυτό τους με βελόνες πάνω από 385.000 φορές ετησίως.
"Πιστεύουμε ότι αυτό το είδος της τεχνολογίας ... παίρνει μερικές από τις φοβίες που οι άνθρωποι μπορεί να έχουν για τις βελόνες.
Ο Δρ Στίβεν Ριντ, ιδρυτής και πρόεδρος του IDRI ισχυρίζεται ότι, δεδομένου ότι το προϊόν του είναι χωρίς πόνο, η συσκευή θα γίνει ένας δημοφιλής τρόπος για να διαχειριστεί άμεσα εμβόλια στα δενδριτικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος για να ανακατανεμηθούν σε όλο το ανθρώπινο σώμα. 

Τον τελευταίο καιρό, οι αξιωματούχοι υγείας και οι κρατικοί φορείς προπαγανδίζουν ημερήσιες διατάξεις υπέρ του εμβολίου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με πολυάριθμα άρθρα τοποθετώντας την ιδέα των εμβολιασμών για λόγους υγείας.

atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger