Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: «ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΤΡΕΠΑΝ ΣΕ ΓΛΥΚΑ»

κανίβαλος δημιουργίες!

Πηγή Αθέατη γνώση: Τρείς ύποπτοι κανίβαλοι έχουν συλληφθεί από την αστυνομία της Βραζιλίας με την υποψία ότι δολοφόνησαν και έφαγαν τουλάχιστον δύο γυναίκες που μπορεί να τις έχουν μετατρέψει σε γλυκά.
Το τρίο είναι οπαδοί μιας αίρεσης που ονομάζεται καρτέλ που θέλει να καθαρίσει τον κόσμο και να μειώσει τον πληθυσμό, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Democrito Honorato από την πόλη Guaranhuns.
Προσδιορίστηκαν ως Jorge Beltrao Negromonte, Elizabeth Pires da Silveira, και Bruna da Silva. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι είχαν σαν στόχο να σκοτώνουν τρεις γυναίκες ανά έτος.
θεωρείται ότι οι γυναίκες σκοτώθηκαν και «το κρέας τους» ήταν μαγειρευμένο και χρησιμοποιημένο ως συμπλήρωση ενός πιάτου ζαχαροπλαστικής γνωστού ως empanada, το οποίο πωλήθηκε έπειτα σε ανυποψίαστους γείτονες.
Η αστυνομία ενήργησε όταν δύο πτώματα βρέθηκαν στον κήπο του σπιτιού των τριών. Η αστυνομία πιστεύει ότι μπορεί να είναι της Αλεξάνδρας Falcao, 20ετών και της Gisele da Silva, 30, οι οποίες εξαφανίστηκαν πρόσφατα.
Η αστυνομία πρίν τους συλλάβει δήλωσε ότι τους προσέλκυσε», προσφέροντάς τους καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας φύλαξης παιδιών».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger