Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

20-ΧΡΟΝΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ 780.000 ΔΟΛΑΡΙΑ


Πηγή atheatignosi: Μια βραζιλιάνα φοιτήτρια έχει αποφασίσει να πουλήσει την παρθενιά της για το συγκλονιστικό ποσό των 780.000 δολαρίων που διατίθεται για online δημοπρασία.
Ένας άνδρας που ονομάζεται Natsu, από την Ιαπωνία, απέκρουσε τον ισχυρό ανταγωνισμό από τους αμερικανικούς Jack Miller και Jack Right, και τον ινδό Rudra Chatterjee, για να εξασφαλίσει μια ημερομηνία με την 20χρονη Catarina Migliorini.
Η δημοπρασία έκλεισε σήμερα το πρωί, και αποτέλεσε αντικείμενο 15 προσφορών, όπου τα χρήματα είπε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για να χτιστούν σπίτια στίς φτωχές οικογένειες.
Η κίνηση της Catarina  προκάλεσε οργή σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι είναι μια πόρνη.
Επίσης, προκάλεσε διαμάχη όταν αποκαλύφθηκε ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί σε κάθε βήμα της πορείας της από ενα αυστραλιανό πλήρωμα για ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Ζήτηση σε Παρθένες .
Η Catarina είπε: «Αυτή την πράξη την είδα ως μια επιχείρηση. Έχω την ευκαιρία να ταξιδέψω, να είμαι μέρος μιας ταινίας, και να πάρω ένα μπόνους απ' αυτό.
«Εάν το κάνεις μόνο μια φορά στη ζωή σου, τότε δεν είσαι μια πόρνη, όπως ακριβώς αν τραβήξετε μια καταπληκτική φωτογραφία, δεν σας κάνει αυτόματα και φωτογράφους.
«Η δημοπρασία είναι απλά και μόνο επιχειρήσεις, είμαι ένα ρομαντικό κορίτσι στην καρδιά και πιστεύω στην αγάπη. Αλλά αυτό θα κάνει μια μεγάλη διαφορά στην περιοχή μου.
Η Catarina θα «παραδοθεί» στον αγοραστή της σε ένα αεροπλάνο μεταξύ της Αυστραλίας και των ΗΠΑ - περνώντας από συνέντευξη πριν και μετά από τη σεξουαλική πράξη.
Καθαρό κέρδος: Miss Migliorini αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είμαι μια πόρνη με βάση αυτή πωλούσε μόνο το σώμα της ένα χρόνο
Καθαρό κέρδος: Miss Migliorini αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είμαι μια πόρνη με βάση αυτή πωλούσε μόνο το σώμα της ένα χρόνο
Τα ερωτικά παιχνίδια θα απαγορευτούν, και η χρήση προφυλακτικού θα είναι υποχρεωτική, με την Catarina να λέει ότι είναι έτοιμη να αποδείξει σε κάθε σκεπτικιστή ότι δεν έχει κάνει σεξ πριν.
Ο Natsu θα δοκιμαστεί για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα πριν από τη συνάντηση.
Ένας άνδρας παρθένος που ονομάζεται Αλέξανδρος, ακολουθείται επίσης ως μέρος του ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Justin Selsey, και πωλήθηκε για 3.000 δολάρια σε μια βραζιλιάνα γυναίκα που ονομάζεται Nene Β.
Η Catarina προηγουμένως είπε ότι ήθελε να οργώσει τα χρήματα - των $ 20.000 και το 90%  της τελικής τιμής πώλησης στη δημοπρασία - σε μια μη κυβερνητική οργάνωση η οποία θα κατασκευάσει σύγχρονα σπίτια στη νότια πολιτεία της Σάντα Καταρίνα.
Έχει υπογράψει για το έργο πριν από δύο χρόνια, όταν είδε μια αγγελία από την Thomas Williams Productions να ψάχνουν για μια παρθένα στην ταινία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger