Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ {ΒΙΝΤΕΟ}



Πηγή atheatignosi: Καλείται «αποτρόπαιο» και ένα «έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα.»" Καταγγελίες για αναγκαστική αφαίρεση οργάνων στην Κίνα, που βγήκε στην επιφάνεια το 2006. Από τότε, όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί-και ακόμη χειρότερα από ότι αρχικά ύποπτοι.

Κρατούμενοι συνείδησης-ειδικά στο Φάλουν Γκονγκ-σκοτώνονται για τα όργανά τους.
Ξεκινώντας απο το 1999, ο αριθμός των κέντρων μεταμόσχευσης στην Κίνα αυξήθηκαν κατά 300% μέσα σε μόλις 8 χρόνια, παρόλο που η Κίνα δεν έχει κανένα αποτελεσματικό εθνικό σύστημα δωρεάς οργάνων.Το 1999 ήταν η χρονιά που το κινεζικό καθεστώς άρχισε να διώκει τους οπαδούς του Φάλουν Γκονγκ, στέλνοντας εκατοντάδες χιλιάδες σε στρατόπεδα εργασίας. Πολλοί από αυτούς δεν επέστρεψαν ποτέ.

Η ιατρική μεταμόσχευσης αναπτύχθηκε για να σώσει ζωές. Αλλά στην Κίνα, αθώοι άνθρωποι σκοτώνονται για τα όργανα τους, έτσι ώστε να μπορούν να πωληθούν με σκοπό το κέρδος.
Όλο και περισσότερο, οι γιατροί, μέλη του Κογκρέσου, διεθνείς πολιτικοί, δικηγόροι ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημοσιογράφοι, και άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ευαισθητοποιηθεί σχετικά με την αναγκαστική αφαίρεση οργάνων.
Μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τους φίλους, και την οικογένειά σας, και οποιοδήποτε ξέρετε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger