Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ TASER ΕΝΑ 10-ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ


Πηγή atheatignosiΈνας αστυνομικός στο Νέο Μεξικό χτύπησε μεTaser ένα 10-χρονο παιδί σε μια παιδική χαρά γιατί το αγόρι αρνήθηκε να καθαρίσει το περιπολικό του, ισχυρίζεται το αγόρι στο δικαστήριο 

Ο δικαστικός επίτροπος Rachel Higgins μήνυσε το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας στο Νέο Μεξικό και τον αστυνομικό Chris Webb για λογαριασμό του παιδιού, στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Σάντα Φε.
Ο Higgins υποστηρίζει ότι ο Webb χρησιμοποίησε το Taser του για το αγόρι, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε μια Ημέρα Σταδιοδρομίας"(ημέρα στο σχολείο όπου οι μαθητές μαθαίνουν για τις διαφορετικές σταδιοδρομίες και επαγγέλματα.)

«Ο κατηγορούμενος Webb, ζήτησε από το αγόρι, μέσα απο μια ομάδα αγοριών, που θα επιθυμούσαν να καθαρίσουν το περιπολικό του,» δηλώνει η καταγγελία.  «Διάφορα αγόρια είπαν ότι το παιδί αστειευόμενο, είπε ότι δεν ήθελε να καθαρίσει τη μονάδα περιπόλου. 

«Ο κατηγορούμενος Webb απάντησε δείχνοντας το Taser του, λέγοντας το ρητό, « Επιτρέψτε μου να σας δείξω τι συμβαίνει στους ανθρώπους που δεν ακούνε την αστυνομία. »
Ο Webb πυροβόλησε αμέσως «δύο φορές στο στήθος του παιδιού
«Και τα δύο χτυπήματα διαπέρασαν το πουκάμισο του αγοριού που προκάλεσε η συσκευή, ρίχνωντας στο σώμα του αγοριού 50.000 βολτ.


Το στήθος του αγοριού, γέμισε με ουλές, που μοιάζουν με καψίματα από τσιγάρο. 
"Αντί να ζητήσει επείγουσα ιατρική βοήθεια ο Αξιωματικός Webb, πήρε το παιδί στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου του.

Ο δικαστικός επίτροπος είπε ότι το χτύπημα απο το Taser έδωσε στο αγόρι ενα μετα-τραυματικό σύνδρομο στρες, και ότι έχει ξυπνήσει απο τον ύπνο στη μέση της νύχτας, κρατώντας το στήθος του φοβισμένος ότι δεν πρόκειται να ξυπνήσει ξανά ». 
Προσθέτει: "Κανένας λογικός αξιωματικός δεν αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις σε μια παιδική χαρά με παιδιά ηλικίας δημοτικού, να χρησιμοποιήσει το Taser με  ριψοκίνδυνο τρόπο ώστε να προκαλέσει σωματική και ψυχολογική βλάβη ». 
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger