Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΟΧΑΙΟ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ



Πηγή atheatignosi: Στην πόλη Marion στο Οχάιο, σε αυτό το μικρό νομό, υπάρχουν περίπου 66.000 κάτοικοι.
Ενας αριθμός των κατοίκων προσπάθησαν να ψηφίσουν νωρίς στις προεδρικές εκλογές. Αλλά όταν μια κάτοικος της πόλης η Joan Stevens προσπάθησε να ψηφίσει τη Δευτέρα συνάντησε ένα πρόβλημα που την ανάγκασε να προκαλέσει αναστάτωση.
Όταν άγγιξε την οθόνη για να ψηφίσει τον Mitt Romney, η μηχανή άναψε ως δια μαγείας το όνομα του Barack Obama. Η Joan δοκίμασε για δεύτερη φορά, και το μηχάνημα ανάβει πάλι Μπαράκ Ομπάμα ενώ είχε επιλέξει Mitt Romney. Γνωρίζοντας ότι δεν ήθελε να ρίξει την ψήφο της για τον Ομπάμα, προσπάθησε για τρίτη φορά... και τελικά το όνομα του Mitt Romney φωτίστηκε.
Μετά την αναχώρηση από το μηχάνημα ψηφοφορίας, η Joan ανέφερε την δυσλειτουργία στο προσωπικό συμβούλιο των εκλογών. Της είπαν ότι το μηχάνημα ψηφοφορίας λειτουργούσε κανονικά όλη την ημέρα. Μη ικανοποιημένη με την απάντηση που έλαβε, έκανε την καταγγελία της στην sophia Rogers, ανώτερη υπάλληλος για την εκλογική διαδικασία. Η Rogers ισχυρίζεται ότι το μηχάνημα ψηφοφορίας έχει ελεγχθεί και δεν βρήκαν τίποτα, καθώς το επαναρύθμισαν ούτως ή άλλως.
Θα αναρωτώνται ορισμένοι, πόσοι άλλοι πριν και μετά από την ψήφο της Joan έριξαν στον Romney, και δεν συνειδητοποίησαν ότι το μηχάνημα την έδωσε στον Ομπάμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger