Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ

Οι υπερβατικές ακτινοβολίες, και οι επηρεασμοί στον πραγματικό ανθρωπο ο οποίος παίρνει αποφάσεις. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Ιανουαρίου 2014

Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet  στις 2 Φεβρουαρίου 2013.


Ενας άνθρωπος καθώς ζεί δεχεται πολλων ειδών επηρεασμούς. Ενα είδος επηρεασμού είναι αυτός που προέρχεται απο τον πραγματικό κόσμο που κρύβεται πίσω απο οτιδήποτε βλέπουμε. Διότι το Μάτριξ, και χρησιμοποποιώ αυτο τον όρο λόγω της κινηματογραφικής τριλογίας που βασίστηκε πάνω στο μύθο του σπηλαίου του πλάτωνα.

Οπως εχω εξηγήσει στα βιβλία μου οποιοδήποτε σχήμα βλέπουμε γύρω μας, μας επηρεάζει με τρόπο που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε. Τα χρώματα που βλέπουμε μας επηρεάζουν, τα σχήματα, οι  μυρωδιές , η αίσθηση του τρόμου που μεταφέρουν τα δελτία ειδήσεων (μεταφορά τρόμου) ολα αυτά, ακόμα και ο κόσμος οπως ειναι δομημένος για να τον βλέπουμε έχει την κρόνιο-αισθητική και οχι την Απολλώνιο-αισθητική.


Η Κρόνιος-αισθητική είναι το σύνολο εκείνων των πραγμάτων που βλέπουμε, που αντιλαμβανόμαστε με οποιοδήποτε τρόπο. Ακόμα και η αίσθηση τρόμου ειναι ενταγμένη μεσα στην Κρόνιο-αισθητική, ώστε αυτά που βλέπεις, που αντιλαμβάνεσαι, που σκέφτεσαι, που σε απασχολούν, που σε παιδεύουν, όλα αυτά είναι η Κρόνια- αισθητική. Προέρχονται απο τον τρόπο που εχουν καλύψει τον πραγματικό κόσμο που υφίσταται. Δηλαδή τη Γή την βλέπουμε. Η Γαία ειναι αυτή που υπάρχει. Δεν βλέπουμε τον ενεργειακό λώρο που συνδέει τους Δελφούς με τον ήλιο. Αυτό που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε σαν ήλιο, δεν είναι το πραγματικό κέντρο ζωής της γειτονιάς μας. Αλλιώς είναι και αλλιώς το βλέπουμε. Την μεγάλη δέσμη ενέργειας που συνδέει τον ήλιο με τη Γαία δεν την βλέπουμε. Βλέπουμε το απέραντο σκοτάδι του διαστήματος. 


Στην πραγματικότητα όμως ο κόσμος πληρούται όπως μας λέει η ορθοδοξία, αλλά και όπως μας είπανε παλαιότερα οι  αρχαίοι έλληνες σοφοί... "πληρούται φωτός",  γιατί  υπάρχουμε μεσα στο Θεό, και ο Θεός ειναι φώς. Επομένως, δεν θα έπρεπε να υπάρχει σκοτάδι - σκοτάδι του σύμπαντος,  έπρεπε να υπάρχει φώς γύρω μας. Το σκοτάδι του σύμπαντος καλύπτει το φώς του πραγματικού κόσμου, το οποίο στην ορθοδοξία αποτελείται - αποδίδεται με τον όρο  " το άκτιστο φώς". Και είναι άκτιστο, οπως άκτιστος ειναι ο κτίστης.


Ολο αυτό τον επηρεασμό που δεχόμαστε, του έχουμε δώσει συμβολικά για να μιλάμε μεταξύ μας, όπως κάνουμε και στη φυσική επιστήμη της ψεύτικης φύσης. Τι ειναι η φυσική που εμείς οι φυσικοί διδάσκουμε; Είναι ενας κώδικας, αν θελετε - μια γλώσσα συνεννόησης για να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας εμείς οι άνθρωποι το τι θέλουμε να πούμε. Ετσι λοιπόν έχουμε ονομάσει υπερβατικές συχνότητες το σύνολο αυτών των επηρεασμών, και αυτές οι συχνότητες έχουν μεσα πληροφορία.

Η πληροφορία έρχεται σαν εντολή. Οπως έχεις ενα software και θέλεις να το χαλάσεις η να το βελτιώσεις. Ενα τέτοιο software ειναι και το ανθρώπινο σώμα. Το βιολογικό. Το βιολογικό σώμα του ανθρώπου δέχεται απο το περιβάλλον πληροφορία που αν δεν γνωρίζει οτι η πληροφορία είναι ψεύτικη, η πληροφορία το επηρεάζει. Αν λοιπόν κάποιος σε πυροβολήσει και αυτο το οποίο βλέπεις σου δίνει την πληροφορία οτι αυτη η σφαίρα θα σε σκοτώσει, τότε τι γίνεται; Σκοτώνεσαι. Αν εσυ μπορέσεις να αποκωδικοποιήσεις την πληροφορία που σου έρχεται μέσω αυτης της υπερβατικής συχνότητας.... γιατί η πληροφορία εκπέμπεται σε εσένα και σου λέει ο,τι, σφαίρα...... μην μασάς, δεν θα σε σκοτώσει. Και πολυ καλά έκαναν και το έδωσαν αυτο στην τριλογία του Ματριξ, που δεν ξέρω ποιός επέτρεψε να γίνει αυτο το πράγμα, αν οχι ο θεός που επιτρέπει τα πάντα.


Οι σφαίρες που πήγαιναν πάνω στον πρωταγωνιστή σταμάτησαν ως ανύπαρκτες και πέσαν κάτω. Ενω αν δεν το είχε αυτό κατά νού, θα τον σκότωναν. Δηλαδή το κάθε τι που γίνεται γύρω μας, και κάθε πληροφορία η οποία έρχεται, εξαρτάται το πως θα γίνει αποδεκτή απο τον χρήστη, δηλαδη απο εμάς. Και απο ποιόν γίνεται αποδεκτή; οχί απο το βιολογικό μας σώμα, αλλά απο τον πραγματικό μας εαυτό ο οποιος παιρνει αποφάσεις για τις πράξεις του βιολογικού σώματος μεσα σ αυτον τον ψεύτικο κόσμο. 


Γι αυτό είμαστε υπεύθυνοι για το τι αποφάσεις παίρνουμε μεσα στον ψεύτικο κόσμο, διότι τις αποφάσεις τις παίρνει ο πραγματικός άνθρωπος για το τι θα κάνει, το τι θα δεχτεί σαν αληθινό, το τι θα δεχτεί σαν ψεύτικο μεσα στον ψευτικο κοσμο. Αν λοιπόν ακουσεις αυτα που λεει ο Χριστός θα μπορείς να κουνάς βουνά, θα μπορείς να αλλάξεις το τοπίο στην "κυριολεξία" αφού είναι ψεύτικο. Επομένως, οι υπερβατικές συχνότητες, ενα πράγμα που κάνουν ειναι να μας λένε τι πρέπει να πιστεύουμε οτι συμβαίνει τώρα, πράγμα που γίνεται στο συνειδητό.


Εγώ ας πούμε αυτη την στιγμή ξέρω ότι σας μιλάω. Αυτό θα το κάνω στο συνειδητό. Υποσυνείδητα όμως, ότι υπάρχει γύρω μου, μου στέλνει μηνύματα για το το τι είναι αληθινό και το τι είναι ψεύτικο, για το τι μπορεί και το τι δεν μπορεί να συμβεί. Ας πούμε γύρω μου βλέπω βιβλιά στη βιβλιοθήκη. Δεν μπορούν να  βγούν τα βιβλία και να αιωρούνται στον αέρα. Μου δίνουν το μήνυμα οτι εμείς στεκόμαστε στα ράφια, εκεί έιναι η θέση μας, και μονο ετσι μπορούμε να σταθούμε. Αυτό περνάει υποσυνείδητα. Για να έρθει ομως το μήνυμα πρέπει να εκπεμφθεί, και εκπέμπεται με αυτο που ονομάζουμε "Υπερβατικές συχνότητες".


atheatignosi

2 σχόλια :

  1. σχετικα με τον εικονικο κοσμο που ζουμε πριν το επιβεβαιωσουν επιστημονικα, οι πατερεσ της ορθοδοξιασ το διακυριττουν αιωνες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger