Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΝΟΡΕΚΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

25 Απριλίου 2013

«Για τους ανθρώπους που έχουν μια ασθένεια που επικεντρώνεται γύρω από το βάρος τους , είναι καταστροφικό να πέσουν σε μια επιχείρηση που εστιάζει ακριβώς σε αυτό "
Οι αντιδράσεις ήρθαν μετά από αναφορές ότι οι ασθενείς στο κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Στοκχόλμης έχουν προσεγγιστεί από σκάουτερ που αναζητούν να προσλάβουν νέα μοντέλα.
«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι αποκρουστικό. Οι άνθρωποι περιμένουν έξω από την κλινική μας και προσπάθησαν να πάρουν τα κορίτσια μας, επειδή γνωρίζουν ότι είναι πολύ αδύνατα, δήλωσε στην εφημερίδα Metro η "επικεφαλής γιατρός Άννα-Μαρία Sandeberg .
Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από ένα χρόνο, όταν η κλινική αναγκάστηκε να αλλάξει τις διαδικασίες που λαμβάνουν οι ασθενείς τους. Ένας από τους ασθενείς που προσεγγίστηκε από έναν σκάουτερ ήταν τόσο άρρωστο που καθόταν σε μια αναπηρική καρέκλα εκείνη τη χρονική στιγμή.
Παραμένει ασαφές εάν ένα ή περισσότερα γραφεία ήταν υπεύθυνα για την αποστολή σκάουτερς να προσλαμβάνουν μοντέλα απο την κλινική.
Σε ένα περιστατικό, ένας σκάουτερ με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων της Σουηδίας πλησίασε ένα 14-χρονο κορίτσι και του άφησε μια επαγγελματική κάρτα.

AIG Advertisement
Η μητέρα του κοριτσιού Χριστίνα Lillman-Ringborg αντιμετώπισε τον παράγοντα, εξηγώντας του ότι η κοπέλα έπασχε από μια σοβαρή ασθένεια.
«Ισχυρίστηκαν ότι πλησιάζουν υγιείς, συνήθως λεπτούς νέους και ότι ποτέ δεν προτρέπουν κανέναν να χάσει βάρος.  Αυτό βέβαια υπερασπίστηκαν οι ίδιοι ," δήλωσε η Lillman-Ringborg στο πρακτορείο ειδήσεων TT.
"Ήμουν τόσο αναστατωμένη επειδή αυτό το κορίτσι ήταν πολύ αδύνατο."

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger