Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΦΙΛΙ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

25 Απριλίου 2013

Εξοργισμένοι γονείς λένε ότι ένα νέο γυμνάσιο της Νέας Υόρκης έδωσε εντολή στις νέες φοιτήτριες να ζητήσουν η μία απο την άλλη να της δώσει ένα λεσβιακό φιλί - και τα αγόρια μαθαίνουν πώς να εντοπίζουν τα νέα παλιοθήλυκα - σε μια παρουσίαση αντι-εκφοβισμού σχετικά με την ταυτότητα και το σεξουαλικό προσανατολισμό του φύλλου.
Σύμφωνα με την έκθεση, τα παιδιά παρακολούθησαν μια ειδική κατηγορία υγείας την 11η Απριλίου που διδάσκει τους φοιτητές στο Linden Avenue Middle School στη Νέα Υόρκη. Οι γονείς λένε ότι δεν δηλώθηκαν της παρουσίασης.
Στους μαθητές εισήχθησαν οι όροι όπως «Πανσεξουαλισμός" και "το τρίτο φύλλο."
Μερικές από τις νέες φοιτήτριες είπαν ότι ειπώθηκε ότι ήταν κοινό για τα 14-χρονα κορίτσια να κάνουν σεξ και ότι οι γονείς τους δεν θα μπορούσαν να τις σταματήσουν.
Η Mandy Coon, μια μητέρα μαθήτριας της όγδοης τάξης είπε, «είμαι έξω φρενών. Είμαι γονέας. Πως κάποιος παίρνει το δικαίωμα να πει σε ενα κορίτσι ότι είναι "εντάξει" για εκείνη να κάνει σεξ; 

Σύμφωνα με το Fox News , η Coon είπε ότι η κόρη της ήταν στενοχωρημένη από την παρουσίαση και αναρωτήθηκε γιατί να κληθεί να ζητήσει από μια άλλη κοπέλα να τη φιλήσει.
"Μου είπε,« Μαμά, όλοι περνούσαν και με πείραζαν. Τώρα δηλαδή θα ονομάζομαι λεσβία επειδή έπρεπε να ζητήσω από ένα άλλο κορίτσι, αν θα μπορούσα να τη φιλήσω.»
Σύμφωνα με τη μητέρα, το σχολείο είπε ότι το μάθημα είχε ως στόχο να «διδάξουν τα κορίτσια τα όρια και πώς να λένε όχι".
«Πήραν, επίσης, δύο κορίτσια να σταθούν μπροστά στην τάξη και να υποκριθούν ότι ήταν λεσβίες.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger