Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ 18.000 ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;





Επιμέλεια άρθρου Vagedim

atheatignosi.gr
19 Μαίου 2013



Ο ιδρυτής και ηγέτης της Ενιαίας Διεθνής Οικογένειας της Εκκλησίας- Προφήτης Emmanuel Makandiwa ισχυρίζεται ότι έχει μετατρέψει σε Χριστιανούς 18.000 αμαρτωλούς μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

Ο προφήτης Makandiwa λέγεται ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει μέσα στις χαμένες ψυχές όπως ο ίδιος έχει καθιερώσει σε εκστρατίες στα γήπεδα της χώρας.

Ο εκπρόσωπος του, ο πάστορας Prime Kufakunesu είπε ότι στην Chiredzi, έχουν σωθεί 18.000 ψυχές μετά τις πρόσφατες εκστρατίες τους στην περιοχή Ματαμπελάντ, (Μπουλαβάγιο, Χβάγκε και Victoria Falls) που επισκέφθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα.

"Ο Πατέρας (Makandiwa) στα πλαίσια μιας άλλης εκστρατίας στη Βικτώρια Falls, Χβάγκε και Μπουλαβάγιο, όπου έγιναν πολλά θαύματα, σημεία και τέρατα πραγματοποιήθηκαν και τουλάχιστον δεκαοκτώ χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν τη ζωή τους στον Χριστό σε τρία μέρη.

«Πολλοί είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το προφητικό του έργο από πρώτο χέρι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους, άκουσαν τον προφήτη να λέει για συγκεκριμένες λεπτομέρειες των ανθρώπων γεγονότα και τόπους. Πολλές θεραπείες έλαβαν χώρα και οι άνθρωποι αμέσως θεραπεύτηκαν από ασθένειες και παθήσεις όπως ο καρκίνος, η φυματίωση και όγκοι του εγκεφάλου.

«Ανάπηρος περπάτησε, σε τυφλό άνοιξαν τα μάτια του, οι κωφοί ακούσαν ξανά, και η επικείμενη εκστρατία του είναι η κύρια είδηση ​​στην πόλη της Chiredzi καθώς οι κάτοικοι περιμένουν με αγωνία την άφιξη του προφήτη Makandiwa, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα είναι μια καθοριστική στιγμή για την ζωή τους ", δήλωσε ο πάστορας Kufakunesu.

"Αυτό που ο προφήτης κάνει είναι πραγματικά προφητικό από μόνο του. Ο Θεός στέλνει πάντα έναν προφήτη για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους πριν από την καταστροφή που θα λαμβάνει χώρα, και οι μη σωσμένοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι. Είμαστε ευτυχείς που ο Θεός επιβεβαιώνει την δικαιωσύνη του με έναν προφήτη του όπως αποδεικνύεται από τη μεταμέλεια των ανθρώπων, και τα πολλά σημεία και θαύματα  που χαρακτηρίζουν αυτές τις εκστρατίες ", δήλωσε ο πάστορας Kufakunesu.


Στις μέρες μας υπάρχουν όλο και περισσότεροι αποκαλούμενοι "προφήτες" στην Αφρική.
Μερικοί μάλιστα καυχώνται ότι διαθέτουν εξουσίες απο τον θεό; και αιωρούνται μπροστα στο πλήθος παίρνοντας δύναμη απο τις δυνάμεις του κακού. 





atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger