Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ "ΠΟΥΤΙΝ - ΟΜΠΑΜΑ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
30 Ιουνίου 2013



Φήμες έχουν κυκλοφορήσει εδώ και χρόνια σχετικά με τη δυνατότητα ανάπτυξης ξένων στρατευμάτων στο έδαφος των ΗΠΑ, σε περίπτωση μιας εθνικής έκτακτης ανάγκης. 

Όλα αυτά άλλαξαν την περασμένη εβδομάδα, όταν οι εκπρόσωποι των Προέδρων Μπαράκ Ομπάμα και Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκαν στην Ουάσιγκτον.

Ένα  δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε  στο Υπουργείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την Πολιτική Άμυνα και τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία θα συνεργάζονται τώρα σε επιχειρήσεις αντιμετώπισης καταστροφών που θα περιλαμβάνουν την ανταλλαγή των «εμπειρογνωμόνων» κατά τη διάρκεια «κοινών επιχειρήσεων διάσωσης," ένας όρος που έχει καθοριστεί στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας.

Αυτό περιλαμβάνει διασώστες, εκπαιδευτές ακόμη και ομάδες στρατιωτικής "ασφάλειας".

Το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων και η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), πρόκειται να ανταλλάξουν εμπειρογνώμονες κατά τη διάρκεια κοινών επιχειρήσεων διάσωσης σε μεγάλες καταστροφές.

Αυτό προβλέπεται από το πρωτόκολλο της τέταρτης διμερής συνάντησης των ΗΠΑ-Ρωσίας, για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, και τη δέκατη έβδομη συνεδρίαση της επιτροπής συνεργασίας ΗΠΑ-Ρωσίας  σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον στις 25 Ιουνίου.

Στίς 22 Ιουνίου, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αποκάλυψε την υποχώρηση του Σαμαέλ, να σταματήσει την μείωση του πληθυσμού, και η Λίλιθ να σταματήσει την αύξηση του πληθυσμού της Γής.

Δικαιώθηκε για ακόμη μία φορά, λίγες μέρες πρίν την συμφωνία Ομπάμα - Πούτιν, όταν είπε ότι Σαμαέλ και Λίλιθ συγκυβερνούν πλέον μαζί, αλλά αυτή την φορά όχι απλά με αρχηγό τον Σαμαέλ, αλλά και οι δυο μαζί.


Τα βρήκαν, προχωρούν σε συγκυβέρνηση του πλανήτη με σκοπό σε 3.5 χρόνια απο τώρα να έχουν έξω το θηρίο και την εικόνα του, ουσιαστικά το έτος 2017 με το τρέχον ημερολόγιο,η αλλιώς το 2012 σε πραγματικούς αριθμούς.

Ηδη ο Πούτιν πήρε εντολή απο εκείνους που εκπροσωπούν την Λίλίθ Λαμασθού,να παραδώσει τα πάντα στο παγκόσμιο κράτος.


Το μόνο που μένει να δούμε, είναι κατά πόσο θα υποκύψει.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger