Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ "ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
30 Ιουνίου 2013

Στα μαιευτήρια πολλών μεγάλων νοσοκομείων στο Zhengzhou της Κίνας, οι πωλητές θα έρθουν να συστήσουν την επιχείρηση επεξεργασίας πλακούντα σε έγκυες γυναίκες ή μητέρες που μόλις γέννησαν μωρά. 

Ενας μητρικός πλακούντας μπορεί να επεξεργαστεί σε περισσότερες από 100 κάψουλες, επαρκές για κατανάλωση για μερικούς μήνες. 
Σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος σε σούπα και  ζυμαρικά, οι κάψουλες απο πλακούντα θα απορροφώνται πλήρως από το ανθρώπινο σώμα χωρίς απόβλητα». Η επεξεργασία του μητρικού πλακούντα κοστίζει απο 250 γιουάν έως 400 γιουάν ( 40-64 δολάρια).
Η Βιομηχανική και Εμπορική Προεδρεία είπε ότι , η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη εγκρίνει την επιχείριση "επεξεργασίας πλακούντα", τις σχετικές μονάδες και τα άτομα που θα συμμετέχουν σε αυτή την επιχείρηση αν θα παραβιάζουν τους νόμους.
Αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία είναι μυστική και δεν είναι ακόμα σαφές για το ποιά κυβερνητική υπηρεσία είναι αρμόδια για τη βιομηχανία αυτή, είναι δύσκολο να παρακολουθηθούν οι νέες αυτές συμπεριφορές των επιχειρήσεων.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger