Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΕΣ ΣΕ «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

atheatignosi.gr
2 Ιουλίου 2013



Η βιομηχανία του καρκίνου είναι τόσο απελπισμένη να προσλάβει νέους πελάτες, που καταφεύγει σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί ως ένα είδος  ιατρικού βιασμού. 

Μια σειρά από νοσοκομεία και κέντρα καρκίνου σε ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα με πληροφορίες κατέχουν πλέον κοινότητες με γνώμονα τις "εκδηλώσεις μαστογραφίας," ένα απατηλό σύστημα εμπορίας καρκίνου που ουσιαστικά συνεπάγεται σκόπιμα να πάρει τις γυναίκες ζαλισμένες ή μεθυσμένες από το αλκοόλ με τους φίλους και τους γείτονές τους, ώστε να τις δελεάσει να κακοποιηθούν ιατρικά  μέσω των μαστογραφιών. 

Η φρικτή τακτική του δολώματος, λαμβάνει χώρα υπό το πρόσχημα του «σώζουμε ζωές», όπως έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις γυναίκες που αισθάνονται άβολα στο να κάνουν μαστογραφίες, οι οποίες διαφορετικά θα μπορούσαν να τις αποφύγουν αν δεν είχαν την προστιθέμενη πίεση του δείπνου μετά του οίνου σε ένα άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον. 

Οι γυναίκες ενθαρρύνονται να «αρπάξουν τις φίλες τους" για μια νύχτα στο τοπικό Κέντρο Καρκίνου, στη διάρκεια του οποίου θα λαμβάνουν τελικά την καταραμένη ιοντίζουσα ακτινοβολία, κάτω απο τα  φανταχτερά τυριά και τα φοντί σοκολάτας, πίνοντας ενα απολαυστικό κρασί. 

"Μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος να συμμορφωθούν και να δεχτούν μια μαστογραφία πιο ευχάριστα, "υποστήριξε η Δρ Julie Silver, επίκουρη καθηγήτρια στο Harvard Medical School, για το ανησυχητικό φαινόμενο των μαστογραφίκων εκδηλώσεων.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Δρ Silver χρησιμοποίησε τη λέξη «συμμόρφωση» σε συνδυασμό με την μαστογραφία, καθώς η λέξη χρησιμοποιείται γενικά σε σχέση με κάποιον που δίνει μια διαταγή ή εντολή για να κάνει κάτι.

Οι ομάδες που τις έχουν προκαλέσει μέθη, προκειμένου να πείσουν πολλές γυναίκες να δεχτούν τις μαστογραφίες, δείχνει το πόσο πονηρά επιβάλλει η βιομηχανία του καρκίνου την προσπάθειά της να προσλάβει νέους ασθενείς με καρκίνο.

Χιλιάδες γυναίκες έχουν αφυπνηστεί στο γεγονός ότι οι μαστογραφίες είναι πολύ πιο επικίνδυνες από ό, τι μας λένε, και μια αιτία του καρκίνου από μόνες τους, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η βιομηχανία του καρκίνου έχει βυθιστεί εξωφρενικά χαμηλά. Και όμως την ίδια στιγμή, παίρνει τις γυναίκες μεθυσμένες, προκειμένου να συμπιέσει τα στήθη τους για την ακτινοβολία, που είναι τεχνικά μια μορφή βιασμού, ή τουλάχιστον, παρενόχληση.

Ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι πολλές ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν πλέον το κόστος που συνδέεται με τις ομάδες εκμετάλλευσης μαστογραφιών, οι οποίες περιλαμβάνουν όχι μόνο τα τρόφιμα και το κόστος των ποτών, αλλά και όλων των ειδών τις πολυτέλειες όπως μασάζ, σπα, και άλλα που ολοένα και περισσότερο χαρακτηρίζουν πολλές από τις συγκεντρώσεις. 

Ό, τι χρειάζεται για να υποτάξουν τις γυναίκες σε εκρήξεις ακτινοβολίας, ως ενα νόμιμο θήραμα.

"Το διασκέδασα», εξήγησε μια γυναίκα που ανταποκρίθηκε σε μια πρόσφατη εκδήλωση μαστογραφίας στη Νεβάδα"... Ηταν καλύτερο το κλίμα από την τελευταία φορά που ήρθα εδώ και είχα κάνει [μια μαστογραφία] Αυτή τη φορά δεν έβλαψε. Ίσως ήταν το ποτήρι του κρασιού που ήπια προτού να πάω"

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger