Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

atheatignosi.gr
2 Ιουλίου 2013



Η κτηματική υπηρεσία από το μετρό της Ουάσιγκτον, ενημερώθηκε πρόσφατα για τα παράνομα λουλούδια που ξεφυτρώνουν σε κουτιά καλλιεργητών σε δημόσια περιουσία. 

Εκατοντάδες πολύχρωμα λουλούδια έχουν έρθει σε κουτιά καλλιεργητών κατά μήκος της κυλιόμενης σκάλας του Μετρό. 

Το Μετρό ανακάλυψε ποιος είναι ο μυστικός καλλιεργητής λουλουδιών όταν έλαβαν μια ευγενική γραπτή επιστολή στις 3 Ιουνίου από τον ίδιο τον Henry Docter. 

Ο Henry έστειλε μια επιστολή ζητώντας την άδεια να συνεχίσει τη φροντίδα για εκατοντάδες λουλούδια που είχε φυτέψει μια εβδομάδα πρίν στο μετρό.

Αμέσως, το Μετρό αποκρίθηκε στον Docter στις 11 Ιουνίου με "άμεση παύση" και απειλή για σύλληψη, πρόστιμο και φυλάκιση", αν ο Docter προσπαθήσει να βοτανίσει, ποτίσει, ή να φροντίσει τα λουλούδια, ανησυχώντας για τη δημόσια ασφάλεια.

Ο Docter, έχει φυτέψει λουλούδια σε δημόσια μέρη σε τέσσερις ηπείρους, από το 1979. «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα για την φύτευση λουλουδιών. Ποτέ κανένας δεν αντέδρασε υπερβολικά σε με μια τέτοια κίνηση που απέχει απο την κοινή λογική.

Τώρα που κολλάει η Ατζέντα 21 σε όλο αυτό θα το δείτε.

Οπως μας λένε, τα περιβαλλοντικά μας προβλήματα είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, και αυτά τα προβλήματα προκαλούνται από την ανθρώπινη δραστηριότητα. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την Ατζέντα 21,  η ανθρώπινη δραστηριότητα θα πρέπει να παρακολουθείται στενά, να ρυθμίζεται και να ελέγχεται για το γενικότερο καλό. Οι ατομικές ελευθερίες θα πρέπει να θυσιαστούν για το καλό του πλανήτη. 

Εκείνοι που προωθούν τη φιλοσοφία που διέπει η Ατζέντα 21, πιστεύουν ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα πρέπει να «διαχειρίζεται» και ότι αν αφήνουν τους ανθρώπους να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις θα είναι «καταστροφικό» και «επικίνδυνο». 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger