Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΩΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
4 Ιουλίου 2013



Μετά απο την προώθηση των νεοναζί του μασονικού τάγματος της χρυσής αυγής (golden dawn) που εμφανίστηκε με την ιδιότητα του κόμματος στην Ελλάδα, στην μογγολία, μια μογγολική νεοναζιστική ομάδα επαναλανσαρίστηκε ως περιβαλλοντική οργάνωση για την καταπολέμηση της ρύπανσης σε ξένης ιδιοκτησίας ορυχεία, που επιδιώκουν τη νομιμότητα, στέλνωντας τα μέλη της φορώντας την σβάστικα-να ελέγξουν τις άδειες εξόρυξης.


Η Tsagaan Khass, ή Λευκή Σβάστικα, έχει 100 περίπου μέλη, αλλά είναι μία από τις πολλές ομάδες - άλλες έχουν ονόματα όπως Dayar Mongol (Ολόκληρη Μογγολία ), Khukh Mongol (Μπλε Μογγολία).


"Σήμερα ο κύριος στόχος μας είναι να σώσουμε τη φύση. Κάνουμε πράγματα για την προστασία του περιβάλλοντος. «Η ανάπτυξη της μεταλλείας αυξάνεται και είναι ενα συμαντικό ζήτημα.»

Η ομάδα, που ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1990, λέει ότι θέλει να σταματήσει τη ρύπανση στον πρώην Σοβιετικό δορυφόρο καθώς οι ξένες εταιρείες σκάβουν για χρυσό, χαλκό, άνθρακα και χρησιμοποιούν φθηνό εργατικό δυναμικό από την Κίνα και γύρω από τη Νοτιοανατολική Ασία. 

εκτός από τις στολές - είναι και σεβασμός για τον Αδόλφο Χίτλερ. "Ο λόγος που επιλέξαμε αυτό τον τρόπο είναι επειδή αυτό που συμβαίνει εδώ στη Μογγολία είναι σαν το 1939, και την κίνηση του Χίτλερ να μετατρέψει τη χώρα του σε μια ισχυρή χώρα »

atheatignosi
BalladOfSolar FarmFrenzy3Madagascar

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger