Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
4 Ιουλίου 2013


Τα νέα για την αποκαλούμενη «ειδωλολατρική εκκλησία» ήρθαν ως Δρυίδες, Wiccans, και άλλα μέλη της ειδωλολατρικής κοινότητας που συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τη Litha ή το Alban Heruin-το θερινό ηλιοστάσιο στο Stonehenge στην ύπαιθρο του Wiltshire, στην Αγγλία. 

Η ιεραποστολική εκκλησία βρίσκεται στο στάδιο χειροτονίας των ιερέων τους για να συνδεθούν φιλικά με τους ειδωλολάτρες και την ελπίδα να ανακαλύψουμε περισσότερα, ή να ανακαλύψουμε ξανά, το Χριστιανισμό. 

Σύμφωνα με τον Andrea Campenale, της κοινωνίας, ο στόχος είναι να παραχθεί η πνευματική έννοια σε μια εκκοσμικευμένη Βρετανία. "Σήμερα οι άνθρωποι, θέλουν να αισθάνονται κάτι. Θέλουν να έχουν κάποια αίσθηση εμπειρίας». Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να μας φέρει σε διάλογο με την χριστιανική κοινωνία ». 

Η Ιστοσελίδα της Κοινωνίας λέει ότι το πρόγραμμα εκπαίδευσης ιερέων, είναι η αποστολή του Ιησού που συνεχίζεται, η εκκλησία πρέπει να έχει πρωτοπόρους ηγέτες στην αποστολή της, για να ανοίξει νέους δρόμους".
Η Εκκλησία της Αγγλίας χτίζει ειδωλολατρικές εκκλησίες; Είναι αυτό ενα σημάδι ότι ο Σατανάς έχει κερδίσει την Αγγλία; 

Υπάρχουν περισσότεροι Αθεοι στην Αγγλία από Χριστιανούς και παγανιστές που είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία εκεί. 

Η διαθρησκευτική προσέγγιση, είναι ένα σημάδι της επερχόμενης πανθρησκείας των αρχαίων θεών νεφελίμ, υπο την εποπτεία της εκκλησίας του σατανα.

atheatignosi
FarmFrenzy3Madagascar BigFarm

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger