Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ BLUE BEAM

Σχεδόν κάθε βίντεο για UFO ή κάποια έκθεση παρατήρησης συνοδεύεται από το λεγόμενο «Bluebeam project." (Μπλέ ακτίνα/δέσμη)

Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
11 Ιουλίου 2013




To Bluebeam είναι μια φάρσα που έχει ξεκινήσει περίπου από τη δεκαετία του '90, όταν ο Serge Monast, ένας Καναδός δημοσιογράφος (υποτίθεται) ότι έκανε μια ομιλία στην οποία συζητήθηκε το μυθικό έργο. 


Στην ομιλία του, προκάλεσε σε όλους το φόβο, και κατέστησε σαφές ότι, ως χριστιανός, ήταν πεπεισμένος ότι το σχέδιο του Σατανά ήταν να χρησιμοποιήσει το Bluebeam Project για να καταδιώξει και να εξαλείψει τους Χριστιανούς. 


Υπήρξε μια σαφής και καταφανής ατζέντα για πλανηθεί ο Χριστιανισμός.


Τώρα τα πλήθη επαναλαμβάνουν τον όρο "Bluebeam Project", χωρίς να ξέρουν κάτι ουσιαστικό γι 'αυτό, όπως και ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία απόδειξη ότι είναι ένα πραγματικό πρόγραμμα / σχέδιο από τη NASA ή κάποια άλλη κυβερνητική υπηρεσία.


Είναι πιθανό ότι ξεσήκωσαν τον μύθο από την Betty J. Mills, μια άλλη Χριστιανή που εκτόξευσε τον τρόμο του Bluebeam.


Ο μύθος του Bluebeam έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, σε σημείο που πλέον αποδίδεται από πολλούς ότι το Bluebeam είναι και κατ 'επέκταση, ο Σατανάς. 


Το πρόγραμμα υποτίθεται ότι έπρεπε να εφαρμοστεί το 1983, αλλά δεν συνέβη. Μετέπειτα τέθηκε για εφαρμογή το 1995 και μετά το 1996. Ο Monast σκέφτηκε ότι το Project Blue Beam θα μπορούσε να καρποφορήσει μέχρι το έτος 2000, στα σίγουρα!.


Ομως η απάτη του Blue Beam επιβεβαιώνεται και από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, που γνωρίζει την τεχνολογία των Νεφελίμ και αναφέρει ότι δεν διαθέτουν τέτοιου ίδους τεχνολογία, και όλη αυτή η φάρσα της Μπλέ ακτίνας διαδίδεται για να πλανηθεί ο Χριστιανικός λαός. 


Το youtube έχει γεμίσει απο διάφορα ανόητα βίντεο που αναπαράγονται πάνω σε αυτό το θέμα, τα περισσότερα εν αγνοία αυτών που τα προωθούν, αφού εξ αρχής δόθηκε επίτηδες η λάθος πληροφόρηση. 


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger