Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ LEXUS ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ILLUMINATI {ΒΙΝΤΕΟ}



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

atheatignosi.gr
3 Ιουλίου 2013



Οι άνθρωποι του μάρκετινγκ της Lexus, προφανώς προσπαθούν να δώσουν στο εμπορικό τους σήμα μια νέα εικόνα με σκοπό να εντυπωσιάσουν την αγορά. 

Δυστυχώς, στις μέρες μας, η προώθηση της μόδας σημαίνει να αναμασά τους ίδιους απαίσιους αλλά όλο και πιο διαδεδομένους συμβολισμούς των Illuminati. 

Οι συμβολισμοί των Illuminati σχετίζονται με το σημάδι ενός ματιού, η την έννοια της δυαδικότητας - όλα αυτά αναμιγνύονται με αναφορές στον έλεγχο του μυαλού και με εικόνες ενός αστυνομικού  κράτους. 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όλα αυτά μπορούν να βρεθούν σε αυτήν τη διαφημιστική καμπάνια της  Lexus.


Δείτε το βίντεο, και παρακάτω την Αποσαφήνιση των εικόνων:



1)  Τα περισσότερα μοντέλα της μόδας στη διαφήμιση είνα "τυφλά". Σε αυτό βασίζεται η βιομηχανία της μόδας, το Project MK ULTRA. (κωδική ονομασία για ένα ερευνητικό πρόγραμμα της CIA ελέγχου του νού, που ξεκίνησε στη δεκαετία του 1950.

2) Ένα μοντέλο με ένα φόρεμα σε μοτίβο σκακιέρας. Είναι μία από τις πολλές αναφορές στην απόκρυφη έννοια της δυαδικότητας στην διαφήμιση.


3) Αυτή η εικόνα ενός μοντέλου σε μοτίβο σκακιέρας που κρύβει το ένα της μάτι συνοψίζει αυτή την διαφήμιση: Ένα αφιέρωμα και μια διαιώνιση του συμβολισμού των Illuminati στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

4) Η αστυνομία ως εργαλείο ταραχών. Γιατί υπάρχει η αστυνομία στις εικόνες σε μια διαφήμιση που πουλάει ένα αυτοκίνητο; Ποια είναι η σχέση της ;Δουλεύουν σκληρά για να καταστήσουν αυτά τα καλολογικά στοιχεία φυσιολογικά, ακόμα και της μόδας.

5) Μαύρα και άσπρα φίδια συνυφασμένα μαζί, ως εκπρόσωπος της ίδιας της έννοιας της ανάμειξης του καλού και του κακού, το φως και το σκοτάδι, που βρίσκονται στο Τεκτονικό μοτίβο της σκακιέρας.


atheatignosi
BalladOfSolar FarmFrenzy3Madagascar

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger