Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ 100 ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ




Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Σεπτεμβρίου 2013


Το αίτημα ενός κινεζικού νοσοκομείου για το αίμα από υγιείς γυναίκες παρθένες για χρήση στην ιατρική έρευνα έχει καταδικαστεί ως προσβλητικό για τις γυναίκες, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. 

Το αντικαρκινικό νοσοκομείο του πανεπιστημίου του Πεκίνου είπε ότι χρειάζεται το αίμα 100 γυναικών παρθένων ηλικίας 18-24 ετών για μελέτες σχετικά με τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV), ο οποίος συνήθως μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής επαφής. 


Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου καταδίκασαν το αίτημα ως προώθηση λατρείας της παρθενίας και εξευτελισμού της γυναίκας. "Οι άνδρες παρθένοι δεν είναι απαραίτητοι, μόνο οι γυναίκες, τι επιστήμη είναι αυτή; " έγραψε ένας χρήστης του διαδυκτίου. 


Το νοσοκομείο υπερασπίστηκε την κλήση για τους δότες, λέγοντας ότι το αίμα απο παρθένες »ήταν λιγότερο πιθανό να έχει μολυνθεί με τον ιό HPV. «Είναι σύμφωνοι με τη διεθνή πρακτική να συλλέξουν δείγματα αίματος θηλέων παρθένων », τα οποία χρησιμεύουν ως αρνητικές ουσίες ελέγχου στην έρευνα HPV, δεδομένου ότι ο κίνδυνος προσβολής από τον ιό HPV είναι χαμηλός μεταξύ των γυναικών που δεν έκαναν ποτέ σεξ»


"Η παρθενία στην Κίνα παραδοσιακά θεωρείται ως απαραίτητη προϋπόθεση για το γάμο, και σήμερα πολλοί Κινέζοι άνδρες εξακολουθούν να προτιμούν τις γυναίκες τους να είναι παρθένες. 


Η συνεχιζόμενη σημασία που δίδεται στην παρθενία, σε συνδυασμό με τα χαλαρά σεξουαλικά ήθη κατά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει οδηγήσει σε αύξηση στην αγορά για τον τεχνητό παρθενικό υμένα και την επανορθωτική χειρουργική επέμβαση η οποία επιτρέπει στις γυναίκες να δείχνουν οτι είναι παρθένες.


atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger