Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ;

Ο Dr. Oz αναλύει αν μια οικιακή υπέρυθρη συσκευή θέρμανσης μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Ισχύει άραγε κάτι τέτοιο η απλά πρέπει να δεχτούμε αυτό που προωθείται απο το παγκόσμιο κατεστημένο, ότι αντίθετα κάνει καλό στην υγεία μας;

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Νοεμβρίου 2014





























Μας λένε λοιπόν ότι η υπέρυθρη ακτινοβολία, η οποία εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται σε πληθώρα ευεργετικών για τον άνθρωπο ιατρικών εφαρμογών και κατά συνέπεια, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του χώρου, δεν υπάρχει καμία αρνητική επίπτωση για την ανθρώπινη υγεία από την εγκατάσταση πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης στα σπίτια.

Για όσους από εσάς επιλέγετε να θέσετε τη ζωή σας στα χέρια των πληρεξούσιων της παγκόσμιας ελίτ, εξετάστε τους πολλούς κινδύνους των υπέρυθρων ακτίνων, ο σημαντικότερος των οποίων είναι:

"Μπορεί μια υπέρυθρη συσκευή να προκαλέσει καρκίνο;"

Φυσικά και μπορεί. "Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε υπέρυθρο φως εξακολουθεί να θεωρείται ιονίζουσα ακτινοβολία, ακόμη κι αν θεωρείται μια πολύ αδύναμη ακτινοβολία. 

Αν κατέχατε τις γνώσεις έστω απο μια νοσηλευτική σχολή τότε θα ξέρετε ότι όλα τα είδη της ακτινοβολίας θεωρούται βλαβερά για τα κύτταρα γενικά. Αυτό ισχύει ακόμη και όταν λαμβάνετε την ακτινοθεραπεία. 

Ακόμη πιστεύετε ότι η ακτινοβολία βοηθά σε γενικές γραμμές, και σκοπός της ακτινοβολίας είναι να σκοτώσει τα κύτταρα. Σε αυτή την περίπτωση, η πρόθεση είναι να σκοτώσει περισσότερα κακά κύτταρα από τα καλά κύτταρα, αλλά ποτέ δεν μπορεί να σκοτώσει μόνο ένα.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι διερωτάστε:

"Πώς μπορεί οι υπέρυθρες ακτίνες να προκαλούν καρκίνο;

"Ακόμα κι αν η υπέρυθρη ακτίνα παράγει μόνο μια μικρή ποσότητα ακτινοβολίας, μπορεί να διαπεράσει το δέρμα σας ακόμα και σε μια πολύ μικρή απόσταση.

Η διείσδυση στο δέρμα θα βρίσκεται σε κίνδυνο για ανάπτυξη καρκίνου αν το δέρμα είναι σε επαφή με την ακτινοβολία από το θερμαντήρα υπερύθρων για πάρα πολύ καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές υπέρυθρες συσκευές που κατασκευάστηκαν για το σπίτι σας είναι φτιαγμένες με ένα χρονοδιακόπτη που θα σβήσει αυτόματα μετά από ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. 

Υπάρχει, ωστόσο, μια ρύθμιση, που σας επιτρέπει να κρατήσετε την υπέρυθρη θερμάστρα σας επ 'αόριστον. 

Εκεί είναι που έγκειται το πρόβλημα. Ακόμα κι αν η ακτινοβολία είναι πολύ αδύναμη, μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με μια ισχυρή ακτινοβολία για ένα σύντομο χρονικό διάστημα με το πέρασμα του χρόνου.

Ακόμα δεν με πιστεύετε;  Εδώ είναι ένα απλό τεστ που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. 
Πάρτε ένα κομμάτι πλαστικό που πιθανόν δεν χρησιμοποιείτε πια. Γυρίστε την υπέρυθρη θερμάστρα σας στην υψηλή ρύθμιση για να επιταχυνθούν τα αποτελέσματα. Τοποθετήστε το κομμάτι από πλαστικό, κατά προτίμηση ένα καλαμάκι, στα 60 εκ. απο τον υπέρυθρο θερμαντήρα. Στρέψτε τη θερμάστρα προς το πλαστικό και επιστρέψτε σε περίπου 10 λεπτά. 

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με αυτό το πείραμα είναι ότι είναι προτιμότερο να γίνεται στο γκαράζ σας, δεδομένου ότι μπορεί να κάψει το χαλί σας. Όταν επιστρέψετε, θα παρατηρήσετε ότι το πλαστικό θα καίγεται απο τον καπνό. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρει φωτιά, αλλά να φθάσει πρός τα εκεί. 

Αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές, όταν κάποιος σας υποβάλλει το ερώτημα, «Μπορεί μια υπέρυθρη θερμάστρα να προκαλέσει καρκίνο;»

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger