Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21

Οι αδελφοί Koch, ο Pat Stryker, ο Κυβερνήτης Hickenlooper και πολλοί από τους δημάρχους στην πρώτη σειρά στο Κολοράντο κατευθύνουν ένα κίνημα για να υποδουλώσουν τον λαό του Κολοράντο υπό τις προσταγές των Ηνωμένων Εθνών που δημιούργησε και ενέπνευσε την Ατζέντα 21.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Δεκεμβρίου 2013

Το Κολοράντο, μαζί με μια περιοχή 15 νομών στη Βόρεια Καλιφόρνια και το Νότιο Ορεγκον περιλαμβάνουν τη δοκιμή για την Ατζέντα 21 και τον έλεγχο των πιο πολύτιμων πόρων μας, δηλαδή, το νερό μας και τα χωράφια μας.


Οι αδελφοί Koch δεν έχουν καταφέρει τίποτα. Τα αδέλφια κληρονόμησαν τον τεράστιο πλούτο τους από τον πατέρα τους, τον Σοβιετικό και πετρελεά Fred Koch. Ωστόσο, οι εν λόγω αδελφοί Koch αισθάνονται ότι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να υπαγορεύουν σε όλους τους άλλους πώς πρέπει να ζήσουν.
Ο Στάλιν στην πραγματικότητα έφερε τον Fred Koch, προκειμένου να αναπτύξουν τη βιομηχανία πετρελαίου της Σοβιετικής Ένωσης και τώρα οι αμαρτίες του πατέρα επισκέπτονται και τους γιους του Fred, καθώς φέρνουν μια λοιμογόνο μορφή κομμουνισμού στο Κολοράντο.
Η Βιομηχανία των Koch είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αδελφοί Koch είναι τόσο διεφθαρμένοι που έχουν πιαστεί να κλέβουν πετρέλαιο από προστατευόμενα ινδικά εδάφη. Αυτό θα πρέπει να είναι ένας υπαινιγμός για το λαό του Κολοράντο ως προς το τι βρίσκεται στο άμεσο μέλλον τους.
Οι αδελφοί Koch ασπάζονται την Ατζέντα 21 με την πεποίθηση ότι δεν πρέπει να ελέγχετε τον πλούτο σας, τη γη, τα τρόφιμα, το νερό και τον αέρα, αφού αυτά πρέπει να τα κάνει το κράτος για λογαριασμό των εταιρειών που εξυπηρετούν. 
Για παράδειγμα, οι αδελφοί Koch επιτίθενται στην κοινωνική ασφάλιση. Έχουν δαπανηθεί 29.000.000 δολάρια για να βάλουν εμπρός την προπαγάνδα ότι η κοινωνική ασφάλιση είναι διαλυμένη. 
Οι αδελφοί Koch θέλουν η ηλικία συνταξιοδότησης να πάει στα 70 χρόνια. Θέλουν να πάρουν στα άπλυτα χέρια τους την κοινωνική ασφάλιση, έτσι ώστε να μπορούν να επενδύσουν τα κεφάλαια στην Wall Street, διακινδυνεύοντας τα συνταξιοδοτικά ταμεία κοινωνικής ασφάλισης του καθενός.
Ο Οργανισμός του κλίματος Rocky Mountain (RMCO) προώθησε το πρόγραμμα κλίματος του Κολοράντο για να μειώσει τη συνεισφορά του κράτους και την ευπάθεια στην κλιματική αλλαγή. 

Κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης της Ατζέντας 21 με τις εμπνευσμένες πολιτικές τους, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Κολοράντο, βρίσκονται κάτω από επίθεση. 


atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger